Widok
Ochrzan za nie wiadomo co
Przyjechałem z mamą na KOR na Smoluchowskiego 17. Mała kolejka, wiadomo, trzeba czekać. Lekarka przyjęła mamę i ochrzaniła ją za to że przyjechała ze skierowaniem od lekarza rodzinnego bez wszystkich badań. Oczywiście nie powiedziała o jakie chodzi. Bo po co?
Panie w rejestracji bardzo nieprzyjemne. Ich największym problemem jest to, że ktoś stoi przy filarze i w "strefie poufności". Jakby najbardziej interesowały mnie dane jakiegoś chorego człowieka żeby tylko sprzedać je na czarnym rynku. Same oczywiście gadają tak głośno i mają tak wesoło, że aż jest to nieprzyjemne w miejscu gdzie chorzy ludzie czekają po kilka godzin na jakąkolwiek interwencję.
Panie w rejestracji bardzo nieprzyjemne. Ich największym problemem jest to, że ktoś stoi przy filarze i w "strefie poufności". Jakby najbardziej interesowały mnie dane jakiegoś chorego człowieka żeby tylko sprzedać je na czarnym rynku. Same oczywiście gadają tak głośno i mają tak wesoło, że aż jest to nieprzyjemne w miejscu gdzie chorzy ludzie czekają po kilka godzin na jakąkolwiek interwencję.
Moja ocena
Kliniczny Oddział Ratunkowy
kategoria: Pogotowie ratunkowe
obsługa: 1
czas oczekiwania: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6