Ocular Canada

Salony optyczne Okuliści

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ula - opinia jestem bardzo zadowolona, duży wybór i niezłe ceny, obsługa bardzo dobra
~Ula
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 lipca 2023

Anna - opinia Bardzo profesjonalnie podejście do klienta, przemiła obsługa i szeroka...
~Anna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 maja 2023

Super! wątek zamknięty Porównując z salonami w Trójmieście czy z sieciówkami to bardzo duży wybór...
~Natalia
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 27 września 2018

Bardzo dokładne badania wątek zamknięty Byłam zbadana przez optometrystę i naprawdę spędziłam 40 minut w gabinecie!...
~Barbara
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 listopada 2018

3x tak wątek zamknięty Profesjonalna i miła obsługa . Z uśmiechem i pomocą w rozwiązaniu problemu ....
~akkarin
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2017

Super salon! wątek zamknięty W poszukiwaniu oprawek zjeździłam prawie cały Gdańsk. Nie miałam już nadziei...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 czerwca 2017

Rewelacja :) wątek zamknięty Przez przypadek trafiłam do tego salonu i ku mojemu zdziwieniu zatrzymała...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2017

Odradzam wątek zamknięty Czas oczekiwania na okulary długi. Obsługa przeciętna, zwlaszcza jedna Pani...
~Monika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 marca 2017

Miłe zaskoczenie !! :) wątek zamknięty po mimo różnych opinii na temat tego salonu zaryzykowałam i wcale tego nie...
~Grażyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 września 2016

DOSKONALE! wątek zamknięty FACHOWA I SYMPATYCZNA ORAZ W MOIM PRZYPADKU CIERPLIWA OBSŁUGA. PANI DOSKONALE...
~Alicja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 maja 2015

Zaskoczona wątek zamknięty Byłam popatrzeć na oprawy, przypadkowo. Pan który obsługuje przedstawił mi...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 marca 2015

Anita - opinia wątek zamknięty W salonie dużo się zmieniło od mojej ostatniej wizyty obsługa bardzo uprzejma...
~Anita
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2014

Nie polecam! wątek zamknięty Obsługi klienta to pracownicy Ocular Canada uczyli sie chyba w czasach PRL-u!...
~Zuzanna
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2013

polecam wątek zamknięty Dziś po raz kolejny odwiedziłam ten salon i jestem bardzo zadowolona z...
~pikusia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 października 2013

beznadzieja wątek zamknięty A ja nie polecam
~mp
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2012

Polecam wątek zamknięty Salon posiada dość szeroki asortyment. Myślę, że każdy znajdzie coś dla...
~f22mas
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 czerwca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry