Z zabiegu oczyszczania twarzy korzystam regularnie, jednak w salonie Millenium był to mój "pierwszy raz". Niestety byłam bardzo niezadowolona z efektu. Pani wykonująca zabieg byla bardzo mila, co do tego nie mam zastrzezen. Jednak odnosilam ciągle wrazenie jakbym korzystala z zabiegu wiecej razy niz Pani go wykonywała w swojej karierze...momentami czulam się jakby dopiero sie uczyła... rozumiem ze mozna być "nowicjuszem" w swoim fachu ale do licha...zapłaciłam 150zł a nie usunięto mi polowy moich zaskorników. powiedziano mi ze powinnam przyjsc na doczyszczanie...i co przyszłabym i znów musiałabym wyłozyc taką sumkę??? bylam w innym salonie tydzien po zabiegu w millenium. Tam Pani obejrzała moją twarz pod lupą..zapytałam ją o opinię. powiedziala ze nie rozumie jak mozna bylo nie usunąc tego co mam na twarzy. więc nie bylo to rzeczą niemozliwą. nie jeden raz jak juz wspominalam wykonywalam ten zabieg i nigdy nie zdarzyło mi się zebym w tydzien po zabiegu wyglądała jak przed nim. NIE POLECAM. Żałuje ze zaufałam, bo starciłam tylko pieniądze. Po takim zabiegu zawsze mialam gladziutką skóre i spokoj na kilka miesięcy.