Widok
Oczywiście polecam
Chciałabym wyrazić opinię na temat współpracy z firmą Rem-Instal. Jeżeli poszukujecie Państwo porządnej firmy, która wykonałaby remont u Państwa w mieszkaniu, bez obaw o rzetelność wykonawcy, duże koszty, długi czas realizacji - to jest to najlepszy kontrahent dla Was. Panowie wykonują swoją pracę w całości przykładając się do powierzonego projektu, zawsze są mili, mają swoje pomysły w sytuacjach niestandardowych, zawsze fachowo doradzą i wykonają pracę sumiennie. Podczas remontu w naszym mieszkaniu doszło raz czy dwa do sytuacji, kiedy trzeba było coś poprawić, ale generalnie wszystko jest w porządku.
Byliśmy zadowoleni ze współpracy, bo ostrzegano nas, że lepiej nie współpracować z niesprawdzoną wcześniej firmą z internetu. Właśnie się przekonałam, że mam szczęście, bo udało mi się trafić idealnie.
Absolutnie bezproblemowa współpraca i bezstresowy remont.
Byliśmy zadowoleni ze współpracy, bo ostrzegano nas, że lepiej nie współpracować z niesprawdzoną wcześniej firmą z internetu. Właśnie się przekonałam, że mam szczęście, bo udało mi się trafić idealnie.
Absolutnie bezproblemowa współpraca i bezstresowy remont.
Moja ocena
rem-instal:
kategoria: Usługi remontowe
oferta: 6
obsługa: 6
jakość usług: 5
czas realizacji: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6