Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Miałem do zrobienia łazienkę w nowym mieszkaniu. Znalazłem Rem-Instal na...
~Michał
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 maja 2013

Oczywiście polecam wątek zamknięty Chciałabym wyrazić opinię na temat współpracy z firmą Rem-Instal. Jeżeli...
~Alicja
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 września 2012

remont kuchni wątek zamknięty Nawiązałam kontakt z firmą Pana Karola, bo potrzebowałam dość szybko wykonać...
~Elżbieta K.
-

dodano: 18 czerwca 2012

Profesjonalizm, wysoka kultura, POLECAM!!! wątek zamknięty Gorąco polecamy firmę Rem-Instal Panowie bardzo mili, otwarci na pomysły...
~Ania i Radek
-

dodano: 11 stycznia 2012

Kompleksowo i solidnie wątek zamknięty Firma Rem-Instal przeprowadziła mi kompleksowy remont mieszkania. Ogarnęli...
~Marek - Żabianka
-

dodano: 21 października 2011

Prawdziwi fachowcy!!! wątek zamknięty Rem-instal robi praktycznie wszystko. Mieliśmy w mieszkaniu kilka rzeczy do...
~Maria i Jerzy
-

dodano: 20 października 2011

Oby więcej takich profesjonalistów na rynku wątek zamknięty Firma pana Karola Węgrzynowskiego to ekipa zawodowców, ale ceny są bardzo...
~Grzegorz68
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 września 2011

POLECAM!! wątek zamknięty szukałam na cito kafelkarza....nie jest to zbyt łatwe... a to że nie ma...
~justyna p. przymorze
-

dodano: 22 września 2011

Profesjonalnie wykonany remont. wątek zamknięty Firma działa bardzo sprawnie i rzetelnie. Zawsze punktualni, na budowie pełen...
~Bell Visage
-

dodano: 2 sierpnia 2011

Solidna firma, świetny kontakt na każdym etapie prac. wątek zamknięty Polecam tę firmę każdemu, kto ceni sobie solidne wykonawstwo i rzetelne...
~z.juszczak
-

dodano: 9 maja 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry