Widok

Oddam ciuszki (62-74) potrzebującej mamie

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, jeżeli znacie kogoś, komu przydałoby się trochę rzeczy dla dziecka to proszę o kontakt na maila : lagusowa@wp.pl
mam do oddania:kaftaniki (5), śpiochy(7), pajace (5), body (4), bluzeczki (5), dresik polarowy, pajac polarowy, ogrodniczki sztruksowe, kurtkę sztruksową na polarze, skarpetki, rajstopki, czapeczki.
chciałabym to oddać całościowo.
jestem z obłuża
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam
i do góry
w Wigilię sama oddałam wieeeelką siatę ciuszków po Gabrysiu ;) dla potrzebującej dziewczyny :) (w ciąży)

dałam ogłoszenie na 3mieście w "oddam" :) zgłosiła się sympatyczna Pani, która pomaga tej dziewczynie :) (z rozmowy wynikało, że jeszcze kilku innym też)

przyjechała i zabrała :) dostałam od Niej 3 maile z podziękowaniami :)

jeśli chcesz - podam Ci namiary )

podesłała mi też adres stronki gdzie można oddawać ubranka dla potrzebujących (w zamian za zwrot kosztów przesyłki): http://www.za0.pl/za0/browse.php
dzięki, już wystawiłam to ogłoszenie na tym portalu.
pozdrawiam
witam
czy to ogłoszenie jest jeszcze aktualne?
agusia11166@wp.pl

Sama wychowuję dziecko...

Proszę o pomoc. Jeśli ktoś mialby ubranka dla mojego synka w rozmiarze od 80, to proszę o pomoc. Jestem z Gdyni Dąbrowy. Mój mail: apadala@o2.pl

z góry dziękuję...

Inne tematy z forum Obłuże

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

do góry