Widok
Oddam kanapę !
Oddam kanapę !
Oddam sprawną kanapę !stan określam jako bardzo dobry , użytkowana była bardzo krótko!
Zależy mi na szybkim odbiorze !Nie zapewniam transportu i nie pomagam w zniesieniu .
Kto pierwszy ten lepszy.
Zobacz ogłoszenie »
Oddam sprawną kanapę !stan określam jako bardzo dobry , użytkowana była bardzo krótko!
Zależy mi na szybkim odbiorze !Nie zapewniam transportu i nie pomagam w zniesieniu .
Kto pierwszy ten lepszy.
Zobacz ogłoszenie »
witam wszystkich
witam wszystkich to ogłoszenie jest firmy meblex z sopotu
to są ci oszusci którzy biorą za darmo a póżniej sprzedają poznałem ich pomieszczenie a na meblach jest ze to oni mają do sprzedania to pod spodem też jest ich ogłoszenie jeżdzą białym fordem transit po złosci podali kogoś nr bo znam ich nr telefonów od początku pewnie nie wyszedł im z kims jakiś interes
to są ci oszusci którzy biorą za darmo a póżniej sprzedają poznałem ich pomieszczenie a na meblach jest ze to oni mają do sprzedania to pod spodem też jest ich ogłoszenie jeżdzą białym fordem transit po złosci podali kogoś nr bo znam ich nr telefonów od początku pewnie nie wyszedł im z kims jakiś interes
jestem ciekawa jakim cudem oni maja firme?
Niedawno jeszcze ogłaszali sie cos typu : przyjme meble.. itd. Kilka dni pozniej otrzymane meble wystawiali na trojmiescie w kategori meble. z dopiskiem mozliwy tani transport.
Takze dziwii mnie fakt posiadania firmy przez tych ludzi.
Żeruja na ludzkiej dobroci a potem to co dostana sprzedaja..
Takze dziwii mnie fakt posiadania firmy przez tych ludzi.
Żeruja na ludzkiej dobroci a potem to co dostana sprzedaja..
Meblex frigan
OŚWIADCZENIE
Oświadczam , że firma Meblex Frigan zajmuje się wywozem mebli używanych. Przyjmujemy stare meble używane w zamian za wyniesienie i wywóz. Na tym właśnie polega działalność naszej firmy z czego większość klientów jest zadowolona, niestety nie jesteśmy w stanie zadowolić każdego.
Zapraszamy na nasza stronę meblex-frigan.net oraz do naszej siedziby w Sopocie.
Z poważaniem,
Tomasz Malicki
Oświadczam , że firma Meblex Frigan zajmuje się wywozem mebli używanych. Przyjmujemy stare meble używane w zamian za wyniesienie i wywóz. Na tym właśnie polega działalność naszej firmy z czego większość klientów jest zadowolona, niestety nie jesteśmy w stanie zadowolić każdego.
Zapraszamy na nasza stronę meblex-frigan.net oraz do naszej siedziby w Sopocie.
Z poważaniem,
Tomasz Malicki