Widok

Oddam kanapę !

Oddam kanapę !
Oddam sprawną kanapę !stan określam jako bardzo dobry , użytkowana była bardzo krótko!

Zależy mi na szybkim odbiorze !Nie zapewniam transportu i nie pomagam w zniesieniu .
Kto pierwszy ten lepszy.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SRATATATA

Typowe cechy polakow tu widac - zawisc, zazdrosc, zamiast samemu starac sie miec wiecej,

Ja dziekuje firmie Meblex za rogowke, jedna i druga ;) , a obsluga jest swietna, mila i sympatyczna!!

POZDRAWIAM!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to nie kupuj paziu jeden z drugim...

ktos cie nie lubie T.Malicki ... zawistni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Krętacze .

Gość się jara wejściami a tak naprawdę to zwykli śmieciarze którzy próbują wcisnąć co się da i gdzie się da . Wejdz ciemniaku na sponsoring , sex tam też są statystyki He he i tam się nadajesz . He he
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

statystyki rosna

wejdz jeszcze na stronke meblex-frigan.net
dzieki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

konkurencja nie śpi

moim zdaniem ktos sie spoznil na ogloszenie i nie potrafi sobie z tym poradzic.coztacy ludzie sie rodzą niestety.a dla prezesa firmy gratulacje za pomysł na biznes.pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

dęciaki

zawsze znajdzie się jakaś parówka która nawet na takim portalu zwietrzy interes godne potępienia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ktos zaplanowal intryge

Widze ze ktos naprawde nie lubi tego MEBLEXU ale danie tego ogloszenia przynioslo raczej efekt inny niz zamnierzony sadzad po tak duzej odslonie tego ogloszenia. Zazwyczaj w takich sprawach chodzi o pieniadze albo dupy, wiec albo konkurencja albo moj przemowca mial troszke racji w tym co napisal... ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

CZEGOS TAKIEGO JESZCZE NIE WIEDZIALEM!!!!

prawie 2000 wizyt. ktos chyba czesto doglada intrygi jaka zasial...
na moje to jakas konkurencja tej firmy Meblex wstawila ogloszenie aby wprowadzic zamieszanie i podkopac opinie meblexu myslac ze odbierze im pole do interesow. ale z tego co widze i czytam to sobie strzelili samobuja bo dzieki takiemu zainteresowaniu firma Meblex zyskala reklame (bo ja wczesniej nie wiedzialem o jej istnieniu) w imie zasady: niewazne jak mowia, wazne ze mowia!!!:)
a czy to oszusci??? Ludzie ktorzy jawnie prowadza firme i okreslaja w pelni jej dzialalnosc (na stronie i w ogloszeniach pisza wyraznie "przyjme meble w zamian za wyniesienie i wywóz") , nie kradną ich wiec nie wiem o co do konca chodzi.
moze niedlugo sie dowiem bo chyba musze porzadek w piwnicy zrobic to moze skorzystam z ich uslug.
poinformuje poprzez forum jakie wrazenie zrobili na mnie.
Ps. wszystkie negatywne komentarze sa od kobiet... moze pan Tomek to mega lovelas ktory te lozka testowal z nimi, a panie teraz samotne i urazone sie czuja:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podziękowania ?

Jeszcze mu nie wstyd !!!! Znam to nazwisko - Naciągacz .

chyba blądynko

a skad to wiesz ze to takie chamy???

zapytanie

szanowny internauto prosze o wyjasnienie mi dlaczego uwazasz ze firma meblex-frigan i chamy i tupeciarze ludzie oddaja mi meble i dziekuja za wyniesienie starych gratów my je sprzedajemy za grosze dowozimy i wnosimy i wszyscy sa szczesliwi a jezeli cos co umkneło ci z działu oddam to włacz se autopowiadamiacza moze kiedys zdązysz a mebelki pozykujemy nie tylko z "oddam" mamy ogłoszenia w prasie w internecie i rozwieszone sa na ulicach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

o co chodzi?

jolciu o co ci chodzi nikogo nie okradajaj kupe pracy wkładaja a ci chyba zal dupe sciska siuedzisz i w sto\lek pioerdzisz ludzia pod góre chcesz robic i jawnie nawołujesz do przestepstwa ja nie wiem co wam zrobili ale z tego co wnoiskuje obsługuja sprawnie dział oddam i chgyba ktos zazdrości
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie popłacz sie ;/

tak żeś się przejął...

!!!!!!!!!!!!!!!

DOBRA DOBRA '" MEBLEX "
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podziekowania

Meblex frigan dziękuje anonimowej osobie za wystawienie tego ogłoszenia. Takiej reklamy i takiej oglądalnosci na stronie jeszcze nie notowaliśmy

z poważaniem T.Malicki
ps. przepraszamy osobe na którą zostało wystawone ogłoszenie przez osobę która jest sprawca tego zamieszania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

no jasne wywóz to wywóz a sprzedarz to sprzedaz, zeby to sprzedac to trzeba wywiesc naprawic wymyc wystawic w necie i jeszcze zawieść jest troche roboty

tak jest pani Jolu popieram !!!!

ma pani racje :) :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

ludzka dobroc

to jest przysługa ze cos wyniosa i nie musi sobie jaklas pani tego po klatce targac na smietnik a ze to jeszcze sprzedaja to mistrzowie po prostu tak trzymac
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

PRZEPRASZAM

TO OGŁOSZENIE TO JEST NIEPRAWDZIWE KTOS SPECJALNIE ZAMIESCIŁ MÓJ NR TELEFONU WSZYSCY DZWONIA A JA NIE WIEM O CO CHODZI W KONCU SIE DOWIEDZIAŁEM CO JEST GRANE TO ZART JAKIEJS NIE POWAZNEJ OSOBY PRZEPRASZAM ZE NIE ODBIERAM ALE JESTEM ZA GRANICA I NIE BEDE NIKOGO NACIAGAŁ SPRAWA ZOSTANIE ROZWIAZANA A WINNI POCIAGNIECI DO ODPOWIEDZIALNOSCI

DOBRA DOBRA " MEBLEX "

fuc.......