Widok

Oddam obraz olejny za niewielką pożyczkę!

Oddam obraz olejny za niewielką pożyczkę!
Witam....
A więc jestem od jakiegoś czasu bez pracy, a w dodatku samotnie opiekuje się kilku letnią córką. W tym miesiącu od dzisiejszego dnia zalegam z czynszem (dziś jest 15 bm.)!!!
Jak na razie udawało mnie się jakoś wyrabiać z tą płatnością, choć nie powiem, że z pewnymi trudnościami. Mam sporo różnego towaru, ale jak na razie nie mogę się przebić z nim...w tych czasach handel nie należy do przyjemności...niestety.
Mam propozycje ....chcę pożyczyć od Ciebie tą w sumie niedużą kwotę...a w zamian oferuje Ci obraz olejny...prowadziłem swego czasu galerie, więc jest duży wybór tych obrazów....wybierzesz sobie co będziesz chciał. A żeby nikt nie pomyślał, że to jakiś kant ....dam spore zabezpieczenie materialne....do czasu zwrotu tej pożyczki....a obraz olejny za przysługę jest Twój. W sumie propozycja nie do odrzucenia....tym bardziej że obrazy są naprawdę dobre!!! Nie mam nic przeciwko, abyśmy spisali jakiś dokument na tę okazje....mogę też dojechać do Ciebie, albo zaprosić Cię do siebie. Proszę potraktować propozycje bardzo poważnie, bo naprawdę jestem w trudnej sytuacji!!!
W razie czego proszę się kontaktować na jeden z poniższych sposobów;
e-mail......rama-art@wp.pl
GG.............31742686
Skype..... freeman-331
kom........ 669-538-499

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

fa

cos mi tu nie pasuje to jest orginalne zdjecie twojego mieszkania czy jakis obrazek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

tiaaaa

a ten facet na fotelu dał głoszenie :p

pewne ze obrazek

hehehe dobre udaj sie do mopsu tam ci pomogA
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

obrazek

dla niezbyt bystrych, którzy wypowiadali się wyżej - ten Pan mówił, że ma obraz olejny i kilka innych na obrazku jest przedstawiony jeden z tych obrazów olejnych - bystrzy ludzie nauczcie się czytać ze zrozumieniem a potem komentujcie.
Ps mops pomaga menelom a uczciwym ludziom żadko
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Żadki" to Ty masz mózg!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

idz do lombardu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

do mm

tak sie pisze rzadko
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

he he

a z kad wiesz o jakie rzadko mu chodzilo;-p

"cos mi tu nie pasuje to jest orginalne zdjecie twojego mieszkania czy jakis obrazek"

skąd się biorą tak tępi ludzie jak ty? :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

do ona

nie masz lepszego zajecia tylko komentowac komentarze kup obraz i udziel pozyczki i sie ne wymadrzaj
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

..

po to sa komentarze zeby komentowac..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Człowiek szuka pomocy gdzie może, nie chce kraść tylko wejść z kimś w układ.
Jeśli Wam to nie pasuje to nie jest to ogłoszenie dla Was i nie odpowiadajcie na nie poprostu i swoje hamskie, bezczelne i prostackie komentarze zachowajcie dla siebie!!!!
Jak trzeba być pustym i niezyciowym, żeby tak pisać jak Wy i się w ten sposób udzielać.....???
Obyście nigdy nie byli w takiej sytuacji bez wyjścia i bez kasy z dzieckiem na utrzymaniu!
Życzę powodzenia i więcej tolerancji!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ten dział!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

dokładnie,nie ten dział,idź lala na jakimś czacie komentować,a nie wszędzie wtrącasz swoje nędzne trzy grosze..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

mops nie pomorze

ja po utracie pracy z dwójką dzieci dostałam z mopsu 26 zł zapomogi,
a jak stałam w kolejce żeby ją odebrać to aż roiło się od meneli, nawet po odbiór kasy pijani przychodzą więc darujcie sobie komentarze że ma iść do mopsu!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam

jezeli jest pan samotnym rodzicem,moze sie pan udac do opieki i pomagaja kazdemu bo sama jestem w takiej sytuacji jak pan,a dodatkowo mozna udac sie do urzedu miasta o dodatek do mieszkania ,trzeba tylko pojsc i dzialac poprostu

Inne tematy z forum Społeczność

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem (16 odpowiedzi)

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem oddam kanarka wraz z klatką i...

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

do góry