Widok

Oddam segment

Oddam segment
Oddam segment cały komplet taki jak na zdjęciu stan bardzo dobry.Proszę pisać na e-mail na pewno odpiszę

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sciema,ten e-mail jest zablokowany administracyjnie,probowalam wyslac i nic
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Segment

To samo mi wyskoczyło, pierwszy raz już mnie troche drażnią te żarty , bo to nawet smieszne nie jest.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

segment

proszę pisać na e-mail deska2222@wp.pl ponieważ z tamtym e-mail mam problemy z góry dziekuje Radek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam

Witam ja w sprawie tego segmetu prosze o kontakt pod nr 519847006 wezme odrazu

kit jak nic

NIe maqm pojecia czemu sie tak łudzicie ktos sobie kawał zrobil i sie smieje kto by taki segment oddawał
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

xxx

witam.pisałam do pana na tego maila co pan podał.prosze o odpowiedz.

ja napisalam e mail i czekam na odpowiedz ludzie czesto oddaja rozne zeczy

re

Oddaja rozne rzeczy to prawda ale coraz czesciej na portalu robia sobie jaja wczoraj oddawali misia pande :) pozdrawiam

witam serdecznie.
jestem bardzo zaintersowana Panstwa ogloszeniem, gdyz niestac mnie na nowe meble,
mama mnie sama wychowuje i niejestesmy wstanie kupic nowym mebli a nowe przydał by sie nam nowy gdyz mamy stary segment i juz zaczyna sie nie nadawac do stanu uzytkowego:(
i byla bym wdzieczna za pozytywna odpowiedz.
prosze odpowiedz na e-maila.
sarakub@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

co za gay niech te żarty sobie w du.e wsadzi

...

Witam.pisałam na meila.ale nikt nie odpisuje.
Bardzo prosze o segment.Dwa dni temu rozwaliła mi się szafa zostałam z jedną szfką.:((szukam mebli.nie stać mnie na kupno. :((jeśli miał by pan tak dobre serce.będe bardzo wdzięczna.prosze o kontakt na maila berndtbartlomiej@wp.pl
jeszcze raz bardzo prosze o te mebelki.będe wdzięczna.odbiore osobiście.

aaa

To są chyba jakieś żarty !!!!!!!!!

brzydactwo

Mebel koszmarek, nie chciałabym nawet za darmo, szkoda że ten ktoś kpi z ludzi którzy dzwonią bo są zainteresowani. Głupie żarty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no coz ludzie sa głupi skoro robia sobie jaja z osob potrzebujacych ktorych nie stac na nowe a przydalo by sie cos lebszego do domu od tego co maja

I BARDZO WAM TAK DOBRZE!

Wcale sie nie dziwie, że ludzie sobie jaja robią, co to allegro jest, że komentarze sie wpisuje?!
Bezsens i głupota, a planuje podobne ogłoszenie!! :P

dzwoncie na 511094848 to moj nr tel. Radek

najwyższy czas aby administrator zrobił z tym porządek zgłosił ipn komputera zartownisia na policje i moze znajdzie sie jakis paragrafik na debili!!!!!!!!!!!!!! Ludzie potrzebuja pomocy a zamiast pomocy trafiają na debili

do administratora i policji

do administratora prosze o namierzanie głupich ogłoszen a nie ludzie sobie robia nadzieje i nic z tego nie wychodzi tylko rozczarowanie

...

czlowieku czy ty jestes niepowazny najpierw podajesz zly mejl a do tego jescze zly numer telefonu ,ludzie naprawde robia sobie nadzieje a ty sobie poprostu kpiny urzadzasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Społeczność

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...

do góry