Widok

Oddam serce

Oddam serce w dobre ręce ... 47 lat rozwiedziona puszysta ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mhmmmmmmmm;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie w domu „towary” nie moje :P
Tam wybiegłam nieco w przyszłość ;)

Mężczyźni uprawiający poranny jogging to jest to ;)
No i się rozmarzyłam ;)
Ja tam w domu jeszcze nikogo nie trzymam;) Więc sobie popatrzę od czasu do czasu;)
Ja tam wolę to co w domu.
To też mózg i ciało.
A i później nie ma potrzeby oglądania się za innymi klatami ;)
O! Ja też kiedyś byłam szatynką:)

Na siłowni można popatrzeć na fajne klaty;) Ale tak do życia, to mi wszystko jedno, byle kochana była;)
Takie regularne uciskanie męskiej klatki piersiowej może być groźne, mniejsze dotlenienie, ucisk na serce, a potem okazuje się że mężczyźni w Polsce żyją krócej o 5 lat;)

By nie było otarć to ludzie stosują różne lubrykanty. Chyba że u Ciebie te otarcia są celem samym w sobie?:P
No jakkolwiek by nie było, wygląda na to że chyba wolimy inaczej:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Jak daleko dosięga moje np.? Tę wiedzę zachowam dla siebie bądź przekonaj się o tym na własnej skórze. Chyba, że obawiasz się jej obdarcia? ;)

Wyobraź sobie, że dla mnie męski tors działa jak poduszka.
Nie może być za miękki czy też zbyt bardzo na szprycowany ;)
Czym byłaby zatem idealna twarz bez idealnego torsu? :P

Ja jestem naturalną szatynką lecz farbowaną to już bardziej blondynką ;)
I swojego czasu przyznawałam się do bycia szatynką.

Pamiętam jednak jak podczas oczepin Dj. Wymienił blondynki, brunetki, rude a o mnie szatynce zapomniał. Choć sposób w jaki nadrobił to drobne niedopowiedzenie zapamiętam do końca swych dni :)

O gustach ponoć się nie dyskutuje.
I nie broń się tak przed kolorem blond, gdyż być może to z blondynką w miłości się zatracisz ;)
Słyszałem o tym w necie, ale zazwyczaj koniec dotyczył twarzy lub sylwetki. Chyba Ty zachodzisz dalej nim wystawisz swoją ocenę:P
Ciekawe jak daleko jest to "np. ;)":D

I nie każdy, bo ja nie jestem ani przystojnym, ani o zielonych oczach... A blond włosy u kobiet są na końcu listy tych które lubię. Chociaż przyznam że wielokrotnie w necie słyszałem o ciemnych blondynkach (sic!), ale nigdy jeszcze nie poznałem dziewczyny która by powiedziała że jest szatynką.

Ludzie którzy określają się tym standardowym schematem to chyba tacy co nie wierzą w gusta.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Aniu

To forum jest i tu każdy jest przystojnym brunetem o zielonych oczach czy też długonogą blondynką ;)
A później gdy dochodzi co do czego to załamujesz się na sam widok jego klaty np. ;)
A Twoje jest w jakim stanie ???
No prawda sa tu samo przystojniacy ....
Ale tam jedna w innym wątku pisała że chce posmakować kobiety, może serce by jej wystarczyło;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przy takich gbarytach serducho juz jest wysluzone I raczej nikomu juz sie nie przysluzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Super ...
biorę Cię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

Szukam koleżanki (3 odpowiedzi)

Witam mam 42 lata,18 letnia córkę,partnera ale brak koleżanek.Może znajdę tu duszyczkę która...

Samotna (4 odpowiedzi)

Czy jest tutajbsamotny mężczyzna po 50...60....

do góry