Widok

Oddam zniżkę na OC i AC w Axa Direct

Oddam zniżkę na OC i AC w Axa Direct
Chcesz uzyskać zniżkę na OC i AC zadzwoń do AxaDirect tel. 19522 lub 22 599 95 22 i powołaj się przed ubezpieczeniem auta na nr.BC2210120/02. Dostaniesz do 80 zł dodatkowej zniżki na ubezpieczenie swojego samochodu.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

heh

bc..... to nr twojej polisy i jak sie ludzie powolaja to ty dostaniesz zniszke hhehhehe ale jaja
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja zniżkę już mam. Teraz kolej na ciebie. Spróbuj to nic nie kosztuje. Wyliczą ci składkę anonimowo a jak nie będzie ci pasować to podziękujesz i sie rozłączysz. To takie proste.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie rozumiem jeśli mamjuż ubezpieczenie to i zbliża mi sie koniec to jak moge skorzystać z tej zniżki??

Racja

Ścieme wali i tyle. Przedmówca ma rację.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

jak powołasz sie na ten nr to zapłacisz o 50zł mniej a właściciel tego nr dostanie bon o wysokości 50zł , robiłem tak juz 3 razy i dostałem 3 bony po 50zł a osoby które podały mój kod dostały zniżkę 50zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

....

Sprawdzałem, to tak działa.

Inne tematy z forum Społeczność

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem (16 odpowiedzi)

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem oddam kanarka wraz z klatką i...

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

do góry