Widok

Odgrzybianie klimatyzacji ultradźwiękami w Gdańksu gdzie ?

Gdzie najlepiej odgrzybię klimę w aucie, podobno najlepsza metoda to ultradźwięki, zatem gdzie tak robią w Gdańsku ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdańsku nie wiem ale w Gdyni na Hutniczej obok Makro zajmują się klimą. Robiliśmy odgrzybianie rok temu ale nie powiem ci jaką metodą :)
ja odgrzybiałem kilka dni temu ale ozonowaniem w serwisie na Trakcie św Wojciecha - firma Gracja. Koszt 90pln.

Dziś rozmawiałem z kolegą, który zamówił u jakiegoś chłopaka ozonowanie wczoraj, z dojazdem kosztowało to 50pln i kolega baaaardzo zadowolony bo śmierdziało mu dość mocno a teraz nic nie czuć. Jak chcesz to mogę poprosić o numer telefonu, podobno na allegro znalazł ofertę.

Pozdrawiam!
Numer do tego człowieka to 0883133133. Kolega o którym wspominałem skorzystał, kilka dni później jego brat. Obaj mają bardzo dobre zdanie zarówno o usłudze jak i osobie która przyjechała.

Pozdrawiam!
http://net-ankiety.pl/ankieta.php?id=v1z4j4jxv7kzj7az7vr2vzdy
del auto service Gdynia, od slaskiej w prawo,mimo ze wlascicielka ma swira,pracownicy na fachu sie znaja;-p

Inne tematy z forum Motoryzacja

Auto detailing (23 odpowiedzi)

Auto detailing czyli usługa pielęgnacji i renowacji wnętrza oraz karoserii auta. Gdzie w...

Jaki uchwyt do roweru na dach czy na hak? (4 odpowiedzi)

Siemka Zmieniłem auto na Scenic - rodzinne auto. Zastanawiam się jaki uchwyt na rower będzie...

Mój pierwszy samochód (208 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

do góry