Widok
Odkupię buty ślubne
Witam serdecznie:-)
Powoli myślę nad butami ślubnymi. Wiem,że sukienkę będę miała raczej białą i dlatego też jeśli,któraś z Was ma na zbyciu swoje buciki ślubne to chętnie bym je zobaczyła i odkupiła.Podaję kilka informacji.
-białe
-wysokość obcasa-5 cm
-okrągłe noski
-przód zabudowany pełny
-rozmiar 37,36
Dziękuję za propozycje.Pozdrawiam.
Może dla ułatwienia podam @
grulinka@wp.pl
Powoli myślę nad butami ślubnymi. Wiem,że sukienkę będę miała raczej białą i dlatego też jeśli,któraś z Was ma na zbyciu swoje buciki ślubne to chętnie bym je zobaczyła i odkupiła.Podaję kilka informacji.
-białe
-wysokość obcasa-5 cm
-okrągłe noski
-przód zabudowany pełny
-rozmiar 37,36
Dziękuję za propozycje.Pozdrawiam.
Może dla ułatwienia podam @
grulinka@wp.pl
:-)ja właśnie nie wiem...ale bliższe mi są buty z paseczkiem wokół kostki jakoś tak lepiej się w takich czuję i lubię obcas "pod piętą" jest wtedy stabilny i nic się nie rozjeżdża:-)
Może panny młode z maja i czerwca będą chciały sprzedać swoje obuwie:-)
Na razie mam jedną propozycję,za którą serdecznie dziękuję (Dominika) i na pewno w swoim czasie oblukam temat.
Może panny młode z maja i czerwca będą chciały sprzedać swoje obuwie:-)
Na razie mam jedną propozycję,za którą serdecznie dziękuję (Dominika) i na pewno w swoim czasie oblukam temat.
Wiesz co?ja wiem,że paski niby skracają nogi,ale....pieprzę to;-)że tak brzydko powiem,z resztą tak, jak z sukniami,muszę najpierw przymierzać,żeby orzec czy buty są wygodne i jak się na nodze prezentują:-)okrągłe noski,bo jak mam szpice to mój M musi mi je zawsze podeptać,bo jakby nie było szpice powiększają nieco długość stopy,ale za to fajnie się za nodze prezentują:-)