Widok
Odkupię buty ślubne
Witam serdecznie:-)
Powoli myślę nad butami ślubnymi. Wiem,że sukienkę będę miała raczej białą i dlatego też jeśli,któraś z Was ma na zbyciu swoje buciki ślubne to chętnie bym je zobaczyła i odkupiła.Podaję kilka informacji.
-białe
-wysokość obcasa-5 cm
-okrągłe noski
-przód zabudowany pełny
-rozmiar 37,36
Dziękuję za propozycje.Pozdrawiam.
Może dla ułatwienia podam @
grulinka@wp.pl
Powoli myślę nad butami ślubnymi. Wiem,że sukienkę będę miała raczej białą i dlatego też jeśli,któraś z Was ma na zbyciu swoje buciki ślubne to chętnie bym je zobaczyła i odkupiła.Podaję kilka informacji.
-białe
-wysokość obcasa-5 cm
-okrągłe noski
-przód zabudowany pełny
-rozmiar 37,36
Dziękuję za propozycje.Pozdrawiam.
Może dla ułatwienia podam @
grulinka@wp.pl
:-)ja właśnie nie wiem...ale bliższe mi są buty z paseczkiem wokół kostki jakoś tak lepiej się w takich czuję i lubię obcas "pod piętą" jest wtedy stabilny i nic się nie rozjeżdża:-)
Może panny młode z maja i czerwca będą chciały sprzedać swoje obuwie:-)
Na razie mam jedną propozycję,za którą serdecznie dziękuję (Dominika) i na pewno w swoim czasie oblukam temat.
Może panny młode z maja i czerwca będą chciały sprzedać swoje obuwie:-)
Na razie mam jedną propozycję,za którą serdecznie dziękuję (Dominika) i na pewno w swoim czasie oblukam temat.
Wiesz co?ja wiem,że paski niby skracają nogi,ale....pieprzę to;-)że tak brzydko powiem,z resztą tak, jak z sukniami,muszę najpierw przymierzać,żeby orzec czy buty są wygodne i jak się na nodze prezentują:-)okrągłe noski,bo jak mam szpice to mój M musi mi je zawsze podeptać,bo jakby nie było szpice powiększają nieco długość stopy,ale za to fajnie się za nodze prezentują:-)
noo firma Growikar ma śliczne buty... super jest u nich to, że wybierasz sobie materiał, kolor, przód, tył i obcas z kilku możliwych i robią Ci takie buty na zamówienie.. ceny około 150 zł z tego co widziałam... póki co nigdzie nie widziałam ładniejszych butów niż tam... ale... ja mam problem z butami (niewymiarowe stopy) i boję się kupować je przez net bez mierzenia... niby podaje się im wymiary ale co jeśli ja mam jedną stopę inną od drugiej :D Poza tym jak się źle obmierzę to też kicha... eh...
a moje faworyty to te:
a moje faworyty to te:

Betinka chyba wiem o jakich butach na hali mówisz :) One nie mają aż tak okrągłych nosków jak w butach które wkleiłam, ale też są zgrabne, tylko że mnie od nich odstręcza jedna rzecz... one są tam brudne... :P No nie wiem, może dostajesz czysty egzemplarz z pudełka, ale moja przyjaciółka kupiła tam swoje buty, niby dostała z pudełka, ale jak ja je zobaczyłam to też wydawały mi się przybrudzone... zwróciłaś na to uwagę? :)
Betinka, mam coś dla Ciebie :) Dziewczyna na której bolerko się czaję, ma do sprzedania właśnie te buty Growikar które mi się podobają, tylko inny obcas ;) no i kolor jasne ecru/śmietankowa biel... dla mnie byłoby idealnie, gdyby nie to, że to rozmiar 36/37 ;)
http://www.allegro.pl/item940724277_nowe_buty_slubne_firmy_growikar_rozmiar_36_5_37.html
http://www.allegro.pl/item940724277_nowe_buty_slubne_firmy_growikar_rozmiar_36_5_37.html
Znalazłam idealne wizualnie jak dla mnie,ale nie potrafię wkleić fotek:-),widziałam je na str białe buty i mam nadzieję,,że podobne będą na Hali w Gdyni:P.Są białe,noski mają z koronki,a reszta biała i urocza mała kokardka z boku:-)
Ale masz rację Gosiek,szukamy dalej:-)ja muszę odezwać się do Dominiki,która jako pierwsza wysłała nam swoją ofertę:-)
Ale masz rację Gosiek,szukamy dalej:-)ja muszę odezwać się do Dominiki,która jako pierwsza wysłała nam swoją ofertę:-)
Cześć Kreseczko,ano trwają a jakże by inaczej:-)
Nie Gosiek,jakoś mi niepodrodze,a tak szczerze to najlepiej to samemu oblukac temat.Jeszcze po koleżankach uderzam i tylko grzebie w pamięci,która to ostatnio za mąż wychodziła:-)
Daję sobie jeszcze miesiąc czasu,może akurat jakaś dziewczyna będzie chciała coś obstawić,a jak nie to kupuję może nawet z Hali w Gdyni:-)
Nie Gosiek,jakoś mi niepodrodze,a tak szczerze to najlepiej to samemu oblukac temat.Jeszcze po koleżankach uderzam i tylko grzebie w pamięci,która to ostatnio za mąż wychodziła:-)
Daję sobie jeszcze miesiąc czasu,może akurat jakaś dziewczyna będzie chciała coś obstawić,a jak nie to kupuję może nawet z Hali w Gdyni:-)
Nie,ale spokojnie już niedługo daję sobie ok miesiąca czasu;-)
Bo...ze mną jest tak,że za bardzo nie mogę szarżować z pieniążkami i muszę spędzić więcej czasu na poszukiwaniach sukni,która by sprostała moim wymaganiom wizualnym i cenowym:-)2000 tysiaki to już za dużo i mam problem,ale jestem dobrej myśli:-)w tygodniu jadę z mamą i może już wtedy uda nam się na którąś zdecydować.Ostatnio mam fazę na koronkowe kiecki,ale nie koniecznie z hiszpańskiej koronki:D
Bo...ze mną jest tak,że za bardzo nie mogę szarżować z pieniążkami i muszę spędzić więcej czasu na poszukiwaniach sukni,która by sprostała moim wymaganiom wizualnym i cenowym:-)2000 tysiaki to już za dużo i mam problem,ale jestem dobrej myśli:-)w tygodniu jadę z mamą i może już wtedy uda nam się na którąś zdecydować.Ostatnio mam fazę na koronkowe kiecki,ale nie koniecznie z hiszpańskiej koronki:D
Hejka,wszystkiego pięknego z okazji Dnia Kobitek:-)
Byłam dzisiaj na hali w Gdyni i w sklepie w podziemiach oblukałam butki ślubne-całkiem fajne i czyste:-)
Nawet 2 parki przymierzyłam,żeby wiedzieć jaki rozmiar jest ok i nawet 35 dał by radę:-)Pan ma buty ślubne od ok 120 zł,nie jest źle,ale jak na jednorazowy wydatek to i tak dużo jak dla mnie więc nadal poszukuję i chyba nawiedzę tą dziewczynę z Gdańska:-)Gosiek uderz na halę bo buty w kolorze ecru ale z atłasu z delikatnym wzorkiem na boku też były:-)wygodny obcasik!!!
Byłam dzisiaj na hali w Gdyni i w sklepie w podziemiach oblukałam butki ślubne-całkiem fajne i czyste:-)
Nawet 2 parki przymierzyłam,żeby wiedzieć jaki rozmiar jest ok i nawet 35 dał by radę:-)Pan ma buty ślubne od ok 120 zł,nie jest źle,ale jak na jednorazowy wydatek to i tak dużo jak dla mnie więc nadal poszukuję i chyba nawiedzę tą dziewczynę z Gdańska:-)Gosiek uderz na halę bo buty w kolorze ecru ale z atłasu z delikatnym wzorkiem na boku też były:-)wygodny obcasik!!!
Chciałam podziękować wszystkim dziewczynom,które zainteresowały się tematem.Po dzisiejszej przymiarce mam śliczne buty ślubne po naprawdę atrakcyjnej cenie,co osobiście baardzo mi odpowiada:-)buty raczej jednorazowego użytku i chyba nie uda mi się ich sprzedać,bo znając moje możliwości wykonawcze tak je wybrudzę,że nikt nie doprowadzi ich potem do ładu:-)
Z mojej strony ogłoszenie już nieaktualne,a Tobie Aniu i Gosikowi życzę powodzenia w poszukiwaniach;-)
Z mojej strony ogłoszenie już nieaktualne,a Tobie Aniu i Gosikowi życzę powodzenia w poszukiwaniach;-)
Witam wszystkie Panie,
żeby nie zakładać nowego postu, postanowiłam podłączyć się Betinki i zapytać, czy któraś z Was nie ma na zbyciu kremowych butów ślubnych rozmiar 38??? Wolałabym obcas do 6 cm, przód-zabudowany.
Dziękuję serdecznie za jakąkolwiek odezwę.
Pozdrawiam
Paskuda
e-mail: aguskaMAŁPA10g.pl (w miejscu "MAŁPA" wpisz @, żeby nie otrzymywać spamu)
żeby nie zakładać nowego postu, postanowiłam podłączyć się Betinki i zapytać, czy któraś z Was nie ma na zbyciu kremowych butów ślubnych rozmiar 38??? Wolałabym obcas do 6 cm, przód-zabudowany.
Dziękuję serdecznie za jakąkolwiek odezwę.
Pozdrawiam
Paskuda
e-mail: aguskaMAŁPA10g.pl (w miejscu "MAŁPA" wpisz @, żeby nie otrzymywać spamu)