Widok
Odkupię nosidełko!
Mam dość ciągania wózka do samolotu :/ do tego wciąż mi gubią folię przeciwdeszczową.Kupię nosidło aby jakoś tam dolecieć i mieć wolne ręce.
Najlepiej z chicco turkusowe. Zaraz zerknę jeszcze na allegro.
Najlepiej z chicco turkusowe. Zaraz zerknę jeszcze na allegro.
Paulo Coelho
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
watki mi sie pomylily ;p
fotki nosidelka wstawilam tutaj:
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=185834&c=1&k=130#fs
fotki nosidelka wstawilam tutaj:
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=185834&c=1&k=130#fs
ja mam takie:
Odpowiedne dla dzieci:
3,5 - 6 kg w wersji z wyściółką
6-11,3 kg w wersji bez wyściółki
Nosidełko Maclaren BABY CARRIER - stworzone z myślą o bezpieczeństwie i komforcie zarówno dziecka jak i rodziców. Nosidełko wyposażone jest w specjalną wkładkę dla niemowlaków, zdejmowaną dla dzieci starszych. Dla większego bezpieczeństwa dodano dodatkowy, kolorowy pas podpierający miękkie, wyściełane naramienniki równomiernie rozkładają ciężar i odciążają grzbiet rodzica. Całe nosidło jest regulowane, regulacja jest łatwa i wygodna, znajduje się z przodu. Dodatkowo w zestawie zdejmowany śliniaczek.
Kolor granatowy.

Uploaded with ImageShack.us

Odpowiedne dla dzieci:
3,5 - 6 kg w wersji z wyściółką
6-11,3 kg w wersji bez wyściółki
Nosidełko Maclaren BABY CARRIER - stworzone z myślą o bezpieczeństwie i komforcie zarówno dziecka jak i rodziców. Nosidełko wyposażone jest w specjalną wkładkę dla niemowlaków, zdejmowaną dla dzieci starszych. Dla większego bezpieczeństwa dodano dodatkowy, kolorowy pas podpierający miękkie, wyściełane naramienniki równomiernie rozkładają ciężar i odciążają grzbiet rodzica. Całe nosidło jest regulowane, regulacja jest łatwa i wygodna, znajduje się z przodu. Dodatkowo w zestawie zdejmowany śliniaczek.
Kolor granatowy.