Widok

Odkupię używaną sukienkę PILNIE

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam
Jakiś czas temu założyłam wątek, z prośbą o oferty na sukienkę ślubną , podałam moje preferowane modele ale bez pozytywnego rezultatu. Za 3 m-ce mam ślub ale niestety jeszcze nic nie przymierzyłam, mam 5-miesięczne maleństwo w domu które często jest chore, więc całodniowe wyjazdy do trójmiasta odpadają. Jakie salony ślubne z używanymi sukienkami możecie polecić w trójmieście i okolicach?(nie będę miała czasu odwiedzić wiele salonów, dlatego proszę o Wasze rekomendacje)
Bardzo proszę o pomoc :)))
ps. moje preferowane modele to cymbeline baker, san patrick elenco, oraz sukienki w stylu vintage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dlaczego muszą to być salony z używanymi sukniami? nowe być nie mogą? przecież gdzieś na pewno zdążysz jeszcze zamówić suknię a zawsze można jakby co wypożyczyć, żeby zaoszczedzić...
Wiesz bardzo ciezko jest polecic jakiś salon sukien w Trójmieście , bo ceny wypożyczenia sukien są koszmarne, a trafić sukienke która faktycznie bedzie pasowała na Ciebie graniczy z cudem.
Ja odkupiłam sukienkę i to była najgorsza decyzja, niby pasowała a w tancu sie ciagnela po podłodze itp, o 22 juz ja zdjełam. Niby krawcowa poprawi,ale nie wiem czy efekt Cie zadowoli.
Gdybym miała jeszcze raz kupowac suknie uszyłabym na miare gdzieś poza Gdańskiem, bo jest taniej,a 2 wizyty i suknia do odbioru.
A w jakim rozmiarze potrzebujesz sukienki?
Ja jak coś, to ja mam White One 427, jasne ecru, rozmiar 34/36, wzrost 165.
Jestem z Gdyni.

Jeśli byłabyś zainteresowana to napisz na: dzieciolek@gmail.com
mój rozmiar to 38,
wzrost 175
Co do uszycia sukienki to nie jestem przekonana co do efektu końcowego zatem odpada.
Myślalam o używanej gdyż nie chcę przeznaczyć dużej kwoty na sukienkę, myślę że około 2,- 2,5 tys
nie otrzymałam żadnych interesujących ofert od forumowiczek dlatego pomysł aby odwiedzić salony z używanymi
za 2,5 tysiąca możesz spokojnie szukać w niektórych salonach nowych sukien a już chyba w każdym wypożyczysz za tą kwotę... a będziesz miała pewność, że suknia będzie dobrze dopasowana
szczególnie, że rozmiar 38 i wzrost 175 to takie "typowe" wymiary sukien w salonach :)
no tak tylko że tych salonów jest wiele a jak wspomniałam nie mam czasu 'objeżdżać' zatem prosiłabym o jakieś namiary
ja swoją wypożyczyłam za 1600 a taka sama nowa kosztowała 2700 także można i za niewielkie pieniążki mieć idealną suknię, niekoniecznie używaną:)
Aspena w Wejherowie za to cenę a nawet mniejszą będziesz miała nową suknię szytą na Ciebie, a wybór duży.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
cześć :)
tak sobie czytam Twoje wpisy i pomyślałam, ze moze moja suknia Cie zainteresuje ;)
mad do sprzedania suknię san patrick eboli rozm 38, na wzrost 170 ale mialam obcas ok 8 cm. Jestem pierwszą włascicielka suknie kupilam zeszlego lata w madonnie w Gdyni.
Ponizej załączam link do mojego wątku o sprzedazy sukni.
http://forum.trojmiasto.pl/san-patrick-Eboli-kolekcja-2010-sprzedam-suknie-t179586,1,11.html
serdecznie zapraszam:)
moj mail :madzia20@o2.pl
zajrzyj do komisu sukien ślubnych w Gdańsku
http://www.memolia-suknie.pl zakładka komis
tam masz modele które są w komisie i jest dużo modeli w jednym miejscu
http://forum.trojmiasto.pl/Piekna-biala-suknia-sprzedam-prawie-zadarmo-goraco-zapraszam-t220005,1,11.html

Gorąco polecam swoja sukienke cena bardzo niska, a sukienka piekna :)
Po czerwcu tego roku będę miała na sprzedaż suknię Justina Alexandra model 8465, biała. Mój rozmiar 36/38, wzrost 165cm. Sukienka 3/4 więc nie wiadomo jak wyjdzie z długością sukni, ale suknia sama w sobie piękna i wygodna. Polecam.
image
http://allegro.pl/boska-elegancka-suknia-slubna-trojmiasto-38-40-i1516791785.html
Dziękuję za ofertę ale wolałabym bardziej 'prostą' :)
Hej
Ja mam rozmiar 38 i wzrost 175 cm - sukienka jest prosta i piękna:)
Jak będziesz chciała więcej info to mój mail : monika848@wp.pl
Też piękna, ale chcę sukienkę przylegającą bardziej do ciała :))
Pozdrawiam
dziękuję za ofertę
Dziękuję za informację :)))
odp. do Tragus
A można zapytać o cenę?
podaj mi maila
Pozdrawiam
może moja Ci sie spodoba :) jest lekka i bardzo wygodna. zdjęcia w relacji pod suwaczkiem:)
upupup
Ellin_5 napisałam do Ciebie na pw
podbijam
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/piekna-suknia-dla-wysokiej-i-szczuplej-panny-mlodej-ogl2470516.html

moze moja sie spodoba ja mam 180cm wzrostu ale mialam plaskie buty rozmiar moj to okolo 38 wtedy byl :)

i jak poszukiwania idą?:)
Mam do sprzedania suknię Atelier Diagonal 2808 kupiona w salonie Madonna w sierpniu 2010, stan idealny, wzrost 170 rozmiar 38
więcej informacji i zdjęcia mailowo
bastrzel@o2.pl
do Agnieszka
Witam wczoraj przymierzałam w sumie to nie do końca właśnie ten model sukienki 36 nie mogłam jej przełożyć przez moje bioderka, jest piękna też w kolorze ivory
szkoda że to nie mój rozmiar
do Bastrzel, Sanszajn
Dziękuję za oferty ale nie są to sukienki jakich poszukuję... :(
mam na sprzedaz taka sukienke
wiecej info na maila
moj mail kamika11@wp.pl

image

Uploaded with ImageShack.us
Piękna sukienka, ale nie takiego modelu szukam :(
Dziękuję za ofertę
Do anitka i nie tylko
Wczoraj mój narzeczony pojechał ze mną i z kol. do Gdańska, byłam w salonie Beauty, langoria, memolia i arttrend. Przymierzałam różne sukienki i
Już wiem czego chcę...
coś w stylu white one 424,427 koniecznie ecru,
czyli delikatna koronka,odsłoniety dekolt i plecy, no i oczywiście tren.
Wzrost 175, 38 rozmiar
Jeżeli Wiecie o jakiś ofertach używanych sukienek to piszcie...bo mam coraz mniej czasu...
Mam pytanie Wiecie może czy w madonnie można wypożyczyć sukienki jeśli tak to jak to wygląda ?
hej:)
popatrz na suknie Mon Cheri 11204:)
suknie szyłam rok temu w Salonie Memolia:) przód na wzór tej właśnie sukni, tył wg mojego pomysłu ;) oczywiście z dłuuuugim trenem i wiązaniem( nie ma guzików, gdyż wiązanie można lepiej dopasowac:)) mam tez koronkowe bolerko i welon:)
image
sorki, Mon Cheri 110204 :)
image
Czy mogę poprosić o zdjęcia z wesela
ja mam pronovias dante za smieszne pieniazki :)
image
Ja po 18 czerwca będę miała do sprzedania - kolor diamentowa biel. http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A483
Mam 170 cm wzrostu i rozmiar 38. Suknia ma gorset więc można ją łatwo dopasować do sylwetki.W salonie kosztowała 4,5 tys. Do sukienki dodam welon, oraz muszkę dla Pana młodego dopasowaną kolorystycznie do sukni. Mój adres mailowy nataliabar2@gmail.com
ellin-5 :)
napisz swojego maila prześle fotki:)

ew.popatrz na moje ogłoszenie:)
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sliczna-suknia-slubna-ogl3563197.html
image
a może moja? fotki w relacji, link pod suwaczkiem, ja mam 38 i 176cm, do tego był obcas 5,5 cm.
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
a może moja? :) podaje link do obejrzenia sukni. Cena oczywiście do negocjacji http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-biala-suknie-slubna-Cena-do-negocjaji-t178446,1,11.html
ja mam dwie suknie na sprzedaz jezeli jestes jeszce zainteresowana?:)
Sprzedam suknie ślubną

Inne tematy z forum Kupię

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry