Widok
Odkurzacz Roboclean
Prezentacja produktu w domu ok (u mnie). U znajomych było już niestety gorzej. Samo umówienie się na prezentację wymaga dużo cierpliwości. Do Pani która umawia spotkania dodzwonienie się graniczy z cudem. Czasami oddzwania na nr który jej się wyświetli, ale najczęściej nie. Sam produkt jest ok - cena troszkę za wysoka, ale to tylko moje odczucie.
Firma proponuje nagrodę za polecenia kolejnych 5 osób chcących przyjąć prezentację w postaci kompletu garnków. Niestety do dnia dzisiejszego nagrody nie otrzymałem - minęły już ponad dwa miesiące. Udało mi się raz dodzwonić i upomnieć się jednak Pani, która odebrała nie była w stanie udzielić mi jednoznacznej odpowiedzi i tradycyjnie powiedział że oddzwoni do mnie w ciągu kilku!!! dni. Oczywiście nie zadzwoniła. Niezrozumiałe dla mnie jest też wypytywanie gdzie dana osoba pracuje oraz czym się zajmuję. Ogólnie zdecydowanie nie polecam, ze względu na obsługę oraz niewywiązywanie się z umowy.
Aż strach pomyśleć co z przypadku zakupu oraz ew. reklamacji.
Firma proponuje nagrodę za polecenia kolejnych 5 osób chcących przyjąć prezentację w postaci kompletu garnków. Niestety do dnia dzisiejszego nagrody nie otrzymałem - minęły już ponad dwa miesiące. Udało mi się raz dodzwonić i upomnieć się jednak Pani, która odebrała nie była w stanie udzielić mi jednoznacznej odpowiedzi i tradycyjnie powiedział że oddzwoni do mnie w ciągu kilku!!! dni. Oczywiście nie zadzwoniła. Niezrozumiałe dla mnie jest też wypytywanie gdzie dana osoba pracuje oraz czym się zajmuję. Ogólnie zdecydowanie nie polecam, ze względu na obsługę oraz niewywiązywanie się z umowy.
Aż strach pomyśleć co z przypadku zakupu oraz ew. reklamacji.
Moja ocena
JAAR
kategoria: Urządzenia i środki czyszczące
obsługa: 1
oferta: 4
jakość asortymentu: 5
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.8
* maksymalna ocena 6
Również zdecydowanie nie polecam tej firmy. Ja w przeciwieństwie do Pana Marcina miałam do czynienia z horrorem związanym z rezygnacją po dokonanym już zakupie. Uprzejmość osób i sposób potraktowania mnie po otrzymaniu ode mnie informacji o odstąpieniu od umowy oceniłabym na 1(dotyczy to firmy JAAR z ul. Jednorożca 79 w Gdańsku). Tylko Pani Agnieszka wykazała się uprzejmością starajając się mi pomóc. Te kilka dni w czasie których uwzględniano mój zwrot kosztowała mnie dużo nerwów. Na domiar zlego nie odzyskałam już mojego sprawnego odkurzacza, który podobno musiałam zdać w przypadku zakupu super rewelacyjnego urządzenia Roboclean. Uważajcie na tę firmę i nie dajcie się omamić pięknymi słówkami i obietnicami.
Ja również miałem nie miłe chwile z tą firmą. Nie uwzględnili mi zwrotu towaru z powodu braku oryginalnego opakowania-śmieszne ale prawdziwe. Walczyłem z firmami windykacyjnymi i z bankiem ponad dwa lata, aż sprawa trafiła do sadu, gdzie oczywiście wygrałem. Mam teraz urządzenie od firmy Jaar niejako w prezencie;-)