Widok

Odkurzacz jaki polecacie :)

Kupował ktoś ostatnio z was odkurzacz z którego jest naprawdę zadowolony.
Możecie polecić odkurzacz workowy, moc min 2000 W
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam od chyba już 5 lat Electroluxa Jetmax, o, dokładnie takiego:

http://www.mediaexpert.pl/odkurzacze-standardowe/odkurzacz-electrolux-zjm-6820-jetmax,id-3179?gclid=CL_opdP0sbwCFfPItAod7gcAgQ

Jest niezawodny. :) Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hopssa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.sferis.pl/produkt/2369.html?gclid=CMvx5dmbsrwCFdHLtAodbnoA0A
ja mam taki i jestem zadowolona
plusem jest to ze w zestawi jest turboszczotka- idealna do dywanów. cena tez dobra. i fajnny bo mały :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam zelmer aquawelt. Odkurzy i wypierze dywan. Jest na wode lub na worki.
Moc 1600 - wystarczająca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzieki mamma ale ja potrzebuje cos wiekszej mocy :) teraz mam wlasnie 1700W i na dywanach juz slabo ciagnie :((
polecam: http://www.zelmer.pl/dla-domu/odkurzacze/workowe/syrius-1600-3-hq
końcówka elektroszczotka fantastycznie się sprawdza na gęstych dywanach przy gubiącym sierść zwierzaku!! :D
a teraz na min sile ssania wyciąga baby z nosa Malucha ;) wydaliśmy na niego ok 450ziko (jeśli dobrze pamiętam ;P) ale dziś bez chwili zastanowienia znów bym go kupiła :D
kupiony w leclercu - tam też są worki wymienne, materiałowe w bardzo dobrej cenie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja niestety Zelmera nie polecę, niestety 3 sprzęty tej firmy tuż chwilę gdy gwarancja się skończyła zrobly puffff i tyle ich było.
koszt naprawy odkurzacza 200zl
teraz mamy Bosch i jest jeszcze na gwarancji, puki co odpukać chodzi dobrze :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
My mamy philips performer nie pamietam dokladnie modelu ale cos FC 9010/ ,taki ktory na raczce ma "paner sterowania"tzn wlaczanie,wylaczanie i ustawianie mocy.My mamy dywany shaggy i sprawdza sie rewelacyjnie,ciagnie tak mocno jak sie ustawi,ze az dywan podnosi:D do tego lekki i cichutki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tylko dyson, najlepsze odkurzacze na świecie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
mam równiez ELECTROLUXA jetmax ,służy nam od 5 lat,rewelacja....
ja tez mam dyson, ale on jest bezworkowy
polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bezworkowego nie chce.
Malaniunia właśnie do tych dywanów chce tego Philipsa, cieszy mnie ze jest ok bo właśnie się nad nim zastanawiałam.
Czy on miak w zestawie worek wielorazowego użytku? Bo na aukcjach nic nie piszą.
Tylko Electrolux. Wcześniej używałam UltraSilencera i był okej, teraz mam UltraOne - nie mam żadnych zastrzeżeń.
Nie polecam Rowenty.
Zapomniałam dopisać - W katalogach trzeba sprawdzać moc ssania szczotki i porównywać ten parametr w wybranych modelach. Mi też zależało, żeby dobrze wciągał.
Numatic Henry :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Elf 2
:)
Wczesniej mialam zelmera Jupiter, po 5latach odmowil posluszenstwa. teraz mam Syrius od 2 lat i jestem zadowolona mniejszy od Jupitera, ale rownie dobrze "wciaga", ma turboszczotke do dywanow. Kupilam bo ma 4 lata gwarancji, pozniej pewnie i tak sie rozwali cos bo wsyztsko teraz takie jednorazowe. tesciowa miala Electroluxa, dzialal dlugo, ale mialam wrazenie ze wogole nie odkurza.
Dzięki za odp. Ja uważam ze odkurzacze o mocy poniżej 2000 w nie wcisgna wszystkiego, dlatego ja szukam 2200 i moc ssania 500w i chyba wezmę Philipsa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (84 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

do góry