Widok

Odkurzacz?

Cześć, chcę kupić nowy odkurzacz, ale mam juz dość ogromnych i ciężkich sprzętów, które na dodatek sa awaryjne. Mam też psa, dlatego zalezy mi na dosc wygodnym i mobilnym urządzeniu. Ostatnio wpadły mi w oko odkurzacze roboty od firmy Kobot https://kobot.tech/ i jestem bliski podjęcia decyzji, ale szukam jeszcze opinii od kogos, kto moze mial z takim odkurzaczem stycznosc. Rzeczywiscie tak wygodnie? Odkurza porządnie? Nie psuje sie? Nie zapycha?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj. Moja siostra ma od jakiegoś czasu robota, ale Dirt Devil Navigator, do tej pory jest zadowolona. :)

Moja siostra miała jakiegoś Kobota i o ile dobrze pamiętam, to nie miała do niego zastrzeżeń. Ja od siebie mógłbym polecić pionowego vaxa, chyba air cordless lift się nazywał. Miałem kiedyś i sobie chwalę.

raczej bym kupowal jakiejś sprawdzonej marki robota Roomba czy coś a nie jakieś niewiadomo jakiej firmy i marki ktorej nikt nie zna. tak na wszelki wypadek

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

do góry