Widok

Odmienna opinia na temat Pani Doktor.

ISPL dr n. med. A. Kowalewska ginekolog Temat dostępny też na forum:
Odmienna opinia na temat Pani Doktor. Drogie Panie, oczywiście cieszy mnie, że wszystkim Wam pani doktor pomogła, natomiast ja muszę podzielić się inną opinią. Poszłam do p. dr Kowalewskiej-Włas po poradę endokrynologiczną (raz dobre, raz złe wyniki TSH, na fT nic nie wychodzi) z polecenia koleżanki, podobno sympatyczna i przystępne ceny. Pani doktor nie była wcale specjalnie miła, dostałam szereg badań do zrobienia, w tym do powtórzenia te, które przyniosłam (sprzed kilku dni!) i nie dowiedziałam się nic, zero porady, wstępnej diagnozy. Za całą wizytę zapłaciłam 200 złotych! Za samą receptę na krążki i skierowanie na badania...Nie polecam.
Moja ocena
obsługa: -

jakość usług: -

wyposażenie: -

czas oczekiwania: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem wieloletnią pacjentką Pani Doktor. Po wielu prywatnych wizytach, mnóstwie straconych pieniędzy, trafiłam do Pani Doktor. Przez 6 lat byłam błędnie diagnozowana przez "dobrych" lekarzy endokrynologów. Na pierwszej wizycie u Pani Doktor dostałam listę badań do zrobienia-to oczywiste, że dobry lekarz nie wywróży z fusów diagnozy - to zaleta moim zdaniem. Na drugiej wizycie wiedziałam już wszystko. Zostałam dokładnie poinformowana o planowanym leczeniu i postępowaniu. Dzięki Pani Doktor czuję się bardzo dobrze, hormony cały czas na idealnym poziomie. Co więcej od innych lekarzy słyszałam, że nie zajdę w ciążę, a właśnie jestem w 17 tyg ciąży. Pani Doktor jest wspaniałym lekarzem z powołaniem. Wizyty trwają tak długo jak to konieczne, zawsze mogę o wszystko do woli pytać. Jak mam problem kontaktuję się telefonicznie i zawsze dostaję pomoc. Obecnie dojeżdżam na wizyty 200km bo wiem, że warto. Gorąco polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie zgadzam się i popieram wpis Anny - leczenie bardzo bardzo ostrożne mało odważne podawanie dawek w związku z czym hormony poniżej wartości preferencyjnych przez połowę ciąży. Zrezygnowałam i jestem u innego endokrynologa - NIE POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie polecam do prowadzenia ciąży, w razie komplikacji trzeba jeździć po całym trójmieście i szukać szpitala, który ma wolne miejsca..jest tak dlatego, że Doktor nie pracuje nigdzie na etacie i nie jest w stanie zapewnić szybciej miejsca. Co do długości wizyt, to wcale nie są tak długie jak potrzeba..mam porównanie z innym lekarzem do którego chodziłam w drugiej ciąży. Usg u Dr. Kowalewskiej max.40 min u innego lekarza nawet 1,5 godz. Dr. Kowalewska czasem panikuje a czasem nie przejmuje się złymi sygnałami..do prowadzenia ciąży odradzam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Ginekolodzy

Dobry ginekolog! (174 odpowiedzi)

Zna ktoś jakiegoś dobrego ginekologa-położnika w Gdańsku?Może być gabinet prywatny. ;)

do góry