Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Magdalena - ocena Pełen profesjonalizm i terminowość. Krosna malarskie wykonane solidnie i z...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 24 listopada 2025

Piotr - ocena Powyżej oczekiwań, polecam!
~Piotr
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 13 października 2025

Kamil - ocena Świetna robota! Meble po renowacji wyglądają jak nowe z dbałością o każdy...
~Kamil
-

Kamil - ocena Świetna robota! Meble po renowacji wyglądają jak nowe z dbałością o każdy...
~Kamil
-

Mateusz - ocena To nie tylko renowacja!To miejsce i ludzie którzy tworzą prawdziwy kunszt w...
~Mateusz
-

Karina - ocena Świetnie wykonana praca, meble wyglądają wspaniale. Przemiły kontakt, gorąco...
~Karina
-

dodano: 9 października 2025

Arek i Halina - ocena Zamówiliśmy u Pana Stanisława renowacje 30-letnich drzwi wejściowych wraz z...
~Arek i Halina
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 20 września 2025

Tomasz - ocena Polecam! Sprawnie, czysto i tak jak powinno być!
~Tomasz
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 10 stycznia 2025

Hannah - opinia wątek zamknięty Witrynka biedermeier po renowacji prezentuje się przepięknie. Znać Mistrza
~Hannah
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 6 stycznia 2023

Kamila - opinia wątek zamknięty Pani Marta jest profesjonalna, posiada wiedzę oraz fachowy sprzęt do...
~Kamila
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 18 lutego 2021

Naprawdę spoko wątek zamknięty Zleciliśmy prace elewacyjne na kamienicy nasze wspólnoty, wszystko ok. m...
~Karol W.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 września 2019

renowacja wanny wątek zamknięty Niedbalosc bardzo niestaranne wykonanie po dwoch misiacach stary zaciek jest...
~mala
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 lipca 2018

Polecam! wątek zamknięty Solidna i profesjonalna obsługa. Jakość usług najwyższej klasy. Polecam w 100%.
~Marta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 października 2017

polecam wątek zamknięty Pan Przemek to świetny fachowiec. Bardzo dobrze zna się na swojej robocie....
~gabi
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 lutego 2017

Polecam! Bardzo dobry fachowiec wątek zamknięty Poleciła mi koleżanka u której widziałam pięknie odnowione meble.Skorzystałam...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2016

dobra robota :) wątek zamknięty Pan Adam robił mi krzesło i stolik. Fachowo wykonana praca i jeszcze przed...
~Gosia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 lutego 2016

polecam wątek zamknięty profesjonalna robota polecam 100% zadowolenia
~super
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 grudnia 2015

super robota !!!!!!!!!! wątek zamknięty zleciłem naprawę moich foteli. wyglądają genialnie, jak Nowe !!! Polecam !!!...
~Zadowolony
-

dodano: 23 października 2015

z podziękowaniem wątek zamknięty Takich fachowców długo by szukać.Wspaniały efekt!! Jestem zachwycona ! Na...
~Hanna
-

dodano: 17 marca 2015

Fachowość w renowacji sztuki. polecam wątek zamknięty Z usług Pani Moniki i Pana Jacka korzystaliśmy kilkukrotnie. Ciekawi i mili w...
~Wojciech S
-

dodano: 3 marca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
37

37

wątków

do góry