Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tomasz - ocena Polecam! Sprawnie, czysto i tak jak powinno być!
~Tomasz
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 10 stycznia 2025

Anna - ocena Pan mówił się, że zajmie się renowacją szafki w ciągu 7 dni od 6 kwietnia, do...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 4 sierpnia 2024

Hannah - opinia wątek zamknięty Witrynka biedermeier po renowacji prezentuje się przepięknie. Znać Mistrza
~Hannah
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 6 stycznia 2023

Kamila - opinia wątek zamknięty Pani Marta jest profesjonalna, posiada wiedzę oraz fachowy sprzęt do...
~Kamila
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 18 lutego 2021

Naprawdę spoko wątek zamknięty Zleciliśmy prace elewacyjne na kamienicy nasze wspólnoty, wszystko ok. m...
~Karol W.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 września 2019

renowacja wanny wątek zamknięty Niedbalosc bardzo niestaranne wykonanie po dwoch misiacach stary zaciek jest...
~mala
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 lipca 2018

Polecam! wątek zamknięty Solidna i profesjonalna obsługa. Jakość usług najwyższej klasy. Polecam w 100%.
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 października 2017

polecam wątek zamknięty Pan Przemek to świetny fachowiec. Bardzo dobrze zna się na swojej robocie....
~gabi
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 lutego 2017

Polecam! Bardzo dobry fachowiec wątek zamknięty Poleciła mi koleżanka u której widziałam pięknie odnowione meble.Skorzystałam...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2016

dobra robota :) wątek zamknięty Pan Adam robił mi krzesło i stolik. Fachowo wykonana praca i jeszcze przed...
~Gosia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 lutego 2016

polecam wątek zamknięty profesjonalna robota polecam 100% zadowolenia
~super
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 grudnia 2015

super robota !!!!!!!!!! wątek zamknięty zleciłem naprawę moich foteli. wyglądają genialnie, jak Nowe !!! Polecam !!!...
~Zadowolony
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 października 2015

z podziękowaniem wątek zamknięty Takich fachowców długo by szukać.Wspaniały efekt!! Jestem zachwycona ! Na...
~Hanna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 marca 2015

Fachowość w renowacji sztuki. polecam wątek zamknięty Z usług Pani Moniki i Pana Jacka korzystaliśmy kilkukrotnie. Ciekawi i mili w...
~Wojciech S
-

dodano: 3 marca 2015

Dziękuję wątek zamknięty Bardzo się cieszę iż trafiłem- przypadkiem na tę firmę.Odratowałem i...
~Krzysztof
-

dodano: 14 lutego 2015

Nie polecam firmy ze względu na szefa wątek zamknięty Pracownicy firmy montujący drzwi bardzo rzetelni, fachowo wykonali swoją...
~Ewa
-

dodano: 15 stycznia 2015

Same Superlatywy wątek zamknięty Jakość usług na najwyższym poziomie przy bardzo umiarkowanej cenie....
~Robert
-

dodano: 11 grudnia 2014

RENOWACJA IKONY wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Kunszt. Przeprowadzili Państwo...
~Małgorzata
-

dodano: 6 grudnia 2014

Zadowolony wątek zamknięty Ewidentnie widać, że mają fach w ręku i wiedzą co robią. Jedynie można mieć...
~Miros
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2014

Renowatio Robert Brzeziński wątek zamknięty Renowacja starych, zabytkowych krzeseł. Szybko, sprawnie i niedrogo. Krzesła...
~Adam
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 stycznia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
31

31

wątków

do góry