Widok
Odradzam!! Film to tragedia!!
Studniówka jest wydarzeniem w życiu, które trzeba uwiecznić. Niestety pan Radziun zniszczył te wspomnienia. Film wygląda okropnie, jakość na poziomie amatorskich kamer wideo. Mamy 2017 rok, a film nadal w przestarzałej jakości. Montaż to porażka - zrobiony na odpier**l. Zero włożonej pracy, brak podkładu muzycznego (jedynie to, co zarejestrował mikrofon z kamery przez co każdy utwór jest poucinany). Mam wrażenie, że cały film został zrobiony tak, aby wziąć pieniądze, oddać projekt i dalej nagrywać denne filmy. Ujęcia ciągną się w nieskończoność, brak różnorodności.
Z ciekawości poszukałem filmów studniówkowych na youtube. Niebo a ziemia!! Można zrobić dobry film ?? Można, ale napewno nie u pana Wojciecha.
Unikajcie kamerzysty, bo to śmiech na sali.
Żałuje wydanych pieniędzy, a dodatkowo nie mam fikmu studniówkowego, który mógłbym komukolwiek pokazać.
Oczywiście chodzi mi o film studniówkowy, który dostałem.
Z ciekawości poszukałem filmów studniówkowych na youtube. Niebo a ziemia!! Można zrobić dobry film ?? Można, ale napewno nie u pana Wojciecha.
Unikajcie kamerzysty, bo to śmiech na sali.
Żałuje wydanych pieniędzy, a dodatkowo nie mam fikmu studniówkowego, który mógłbym komukolwiek pokazać.
Oczywiście chodzi mi o film studniówkowy, który dostałem.
Moja ocena
Agencja Filmu i Fotografii
kategoria: Wideofilmowanie
obsługa: 1
jakość usług: 1
kreatywność: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6