Widok

Odśnieżanie

Mam pytanie _ czy na Waszych Koleczkowskich drogach pojawił się już w tym sezonie pług śnieżny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po ul.Partyzantów Kaszubskich to nawet latem pług śnieżny jeździ.
A tak na serio to bez przesady , ale w Koleczkowie nie w takie śniegi dajemy radę .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie
na Marchowskiej też go nie było bo gmina ma nas w d...
Nie udało mi się dzisiaj dodzwonic do Pana Sołtysa. Mam gorącą nadzieję, że zaglada czasami na to forum. Wiem, że sniegu dużo napadało i pracy mnóstwo, ale czy istniałaby możliwość odśnieżenia ulicy Marchowskiej - tej " drugiej" części, czyli nie tylko fragmentu, który przechodzi u ulicę Polną, ale również drugiego zjazdu w lewo, licząc od Braci Liedków, jadąc w górę ulicy Kamieńskiej? Będę naprawdę zobowiązana.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kobieto :) co to są za nazwy ulic, które pani podaje ? Jeszcze kilka miesięcy temu za czasów innego pana sołtysa nawet główny chodnik prowadzący do szkoły nie był odśnieżany i wszyscy mamy to w pamięci.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Na jednej z takich nieodsniezonych ulic moze mieszkać np. lekarz, ktory może przez to nie pomóć Waszemu dziecku czy matce... (i nie zamierzam sie wdawac w dyskusje na temat tego kto ma, a kto nie ma 4WD)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Anno byłem dzisiaj na pani ulicy jak również odśnieżałem chodniki które muszę nadzorować osobiście.Przepraszam za zwłokę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Szanowny Panie Sołtysie, co z ul. Polną? Dzisiaj we własnym zakresie odśnieżyliśmy naszą ulicę. W tym sezonie tylko raz przejechał pług (wczoraj). Zapraszam na przejażdżkę naszą drogą Pańskim samochodem. Jak tak dalej będzie to wystąpimy o odzkodowanie za uszkodzenia samochodów związane z Pańskim "olewaniem" naszej drogi.Różnica między drogą odśnieżaną regularnie a zaniedbywaną jest ogromna. Z pewnością Pan ją dostrzeże po "jeżdzie próbnej".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pani Patrycjo mój nr, telefonu jest znany.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie wszystkim chyba ,że wybranym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie każdy mieszka tu od niepamiętnych czasów, więc kwestie co było za kadencji innego sołtysa są mało istotne, bo mieszkamy tu i teraz! Każdy płaci podatki do gminy, więc i odśnieżanie również się należy. Wiadomo, że większość stara się również we własnym zakresie to robić i pomaga sobie wzajemnie, ale chyba łatwiej zadbać o drogę jak się regularnie pług puści. Dopiero po interwencji w gminie, na Dębową pług wjechał! Nie ma co odpowiadać na zaczepki, żebym kupiła sobie auto 4x4, bo nie każdego na to zwyczajnie stać :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest jedna taka ulica i chodnik gdzie zawsze jest odśnieżone !
Chyba nie trzeba pisać która to ulica co ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ma może ktoś aktualny nr.tel. do naszego Pana sołtysa ??
znalezione na stronie 5 odśnieżanie

500781583
514648520

może ma juz inne
wczoraj wlady grejnow lapal snieg w locie zeby nie napadalo wiecej...
proponuje nie płacić podatku do gminy po co ma być dzielony na wszystkie wioski gminne jak płacimy u sołtysa to zostaje(podatek) w danej wsi i jest więcej kasy np.na odśnieżanie:-)
o czym pieprzycie
pitolicie .czas od momentu wezwania do momentu przybicia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry