Widok

Odszkodowanie - lotnisko

Banino Rewita Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Ktoś z mieszkańców Banina, składał już wniosek o odszkodowanie za uciążliwości związane z ruchem samolotów? Podobno można składać wnioski tylko do marca 2018 r. Jak i gdzie można taki wniosek złożyć?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

rąbnij się w łeb jeżeli w ogóle go posiadasz,widzisz tu gdzieś nr.tel kretynie lub reklamę,ty pewnie siedzisz koło terminala i jak będzie za dużo wypłat to żegnaj bystrzaku!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ha po dostaniu kasy kancelaria zawija żagiel i tyle ich widzieli uuu słaba oferta postarajcie się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

OMG ktoś ty ? pracujesz też pewnie za darmo taki z Ciebie dobroczyńca uha uha uha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Adaś porostu się nie załapał do strefy buuuhahaha..... a jego działeczka tez poleci ceną w dół.... co za pech ...

ale Cie d*pa boli,pewnie działeczka nie zmieściła sie w strefach,może to ty opóźniałeś przyjęcie uchwały ,się nie udało i teraz tu wylewasz te swoje pseudomądrości życiowe co za kiep.
Wszyscy sprawdzać działki czy są w strefach i po odszkodowania,ten kraj nic wam nie da tylko zabierać potrafi!
Został miesiąc!
Mamy w tyłku wszelkie adams family!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

a przede wszystkim chodzi o zalegalizowanie lotów nocnych, w końcu właśnie normy dopuszczalności hałasu w nocy przyjmowane są jako podstawa do wykreślenia izolinii wytyczającej tę strefę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

do wszystkich powyżej.....
To odszkodowanie nie jest za to, że samoloty latają. Ono ma pokryć przyszłe straty związane z tym że latać ich w związku z utworzeniem strefy będzie dużo więcej. Nie płacą za to, że latają, tylko za wzrost ruchu w latach przyszłych. To kolosalna różnica patrząc na to jak tu się to opisuje. Lotnisko płaci za to że będzie się w przyszłości rozwijać i nikt wówczas nie będzie patrzał na kogo dymi i hałasuje podczas startu i lądowania. Obecnie przy szczycie operacje start/lądowanie są co 3 minuty. Ale porty lotnicze walczą o zwiększenie częstotliwości.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
"Promocje dla wybranych " to przyspozenie i pita trzeba oplacic !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z reszta. Problem zglosic sie do prawnika?porada 20zl kosztuje. Obodszkodowanie ubiegac sie moze doslownie kazdy. Problemem jest udowodnic slusznosc roszczen. Do tego bardziej sie przyda prawnik niz forum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie ma znaczenia od kogo kupione. Ale jak zgaduje dom na kredyt, a do kredytu byl robiony operat szacunkowy. A potem udowadniaj w sadzie ze developer w ci*la Cie zrobil...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Swiadomosc ale i zasady. Nikt nie kupowal domu w celach spekulacyjnych. Odszkodowanie nalezy mi sie jak i Tobie za zlamana noge. Skad wiem? Kodeks cywilny mi to tlumaczy. Zgaduje ze pobierania 500+ rowniez nie akceptujesz. A promocje w biedronce akceptujesz? Czy zakup promocyjnego towaru tez jest przejawem buraczego kombinowania?

Prowadzę w tej materii sprawy. Proszę o kontakt kancelaria bierze na siebie wszystkie koszty. Rozlicza się po uzyskaniu odszkodowania.
Campter odszkodowania. Tel.791 529 278, e-mail:l.przytula@campter24.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tu nie samochód i nie wypadek ma miejsce, a zwykła ŚWIADOMOŚĆ obywatelska. Mam to co sam wybrałem. Niespodzianki nie ma, samoloty zazwyczaj słychać przy lotniskach, a mnie się zwyczajnie nie podoba Narodowa Kombinacja, jakby tu kaskę skręcić przy byle okazji. Uwaga: kaskę można też... zarobić. No, ale praca męczy, a spryt budzi spore uznanie!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 13

Nawet jak kupione od dewelopera?
Adamie, jak Cie samochod potraci i noge zlamie, to z odszkodowania zrezygnujesz? Jakby nie bylo straty materialnej nie poniosles a kierowca przeprosil wiec powinno byc spoko ☺

Zle prawisz. Odszkodowanie nalezy sie za utrate wartosci rynkowej nieruchomosci. Wprowadzenie oou obniza wartosc nieruchomosci w strefie, wiec juz kupiles/as dom bo obnizonej wartosci. Jesli uwazasz ze cena byla za wysoka to mozesz sie ubiegac o zwrot kasybod sprzedawcy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Boś głupi!!!

Ciekawe czy powieksza strefe jesli lot isko sie rozbuduje. Bo juz teraz ta strefa ma siejak piernik do wiatraka. Samoloty skrecaja mocno w lewo i prawoe od razu leca poza strefa...

Jeżeli właściciel od którego kupiłeś nie wystąpił wcześniej o odszkodowanie i jego sprawa się nie toczy,to masz pełne prawo wystąpić do konca marca 2018,to że nabyłeś w strefie nie znosi uciązliwości itd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest to skomplikowany problem, bo np. gmina czy ogólnie Państwo upomina się o Twoje pieniądze jak mają okazji, opłaty adiacenckie bo wybudowali kanalizacje. Wg mnie z jednej strony widziały gały co brały, a z drugiej strony nie kradniesz, Gmina obniżyła wartość Twojej własność - to niech poniesie konsekwencje.

Jak wpadnie ktos z gminy i powie wyprowadź się bo droga tu będzie to też trzeba akceptować? to trochę podobny układ lekko nieetyczny, ale z drugiej strony zgodny z prawem

czas krytykowanego socjalizmy miał być wszyscy ludzie dla wszystkich i wszystko jest wspólnym dobrem, teraz każdy pilnuje swojego podwórka...

trzeba sobie tylko zdawać sprawę że to temat reklamy szemranej pomiędzy kancelariamy które zachęcają ten sposób ludzi - wątpię żeby dużo osób korzystających na prawde byla aż tak wniebowzięci żeby się chwalić na forum, zwłaszcza takim językiem. Cały czas nie mogę zrozumieć dla czego marketing szemrany musi używać słów jak reklama ludwika z 1980r. ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1