Widok

Odwieczny problem - prezent na 11 rocznicę ślubu...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Postanowilismy juz dawno temu z mężem, że największe prezenty robimy sobie na rocznicę ślubu. Zostało mi 4 tygodnie. Co proponujecie? Musi to być coś niesztampowego, ciekawego i innego, powiedzmy do kwoty 500-700 zł. Czekam na Wasze propozycje. Może u Was coś sie sprawdziło i mąż skakał z radosci??? Dajcie znać.
Zapraszam na moją tablicę:
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/5LtL/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale przecież my nie wiem co lubi Twoj mąż ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rybalon, na pewno to samo, co wszyscy inni mężowie. :P
ostatnio słyszalam o przypadku kiedy to gość na urodziny dostał skok ze spadochronem chyba od dzieci swoich bo zawsze chciał skoczyc ..pechowo złamal obie nogi podczas lądowania ale powiedział ze to byl świetny prezent i jak tylko wyjdzie z gipsu i będzie juz mógł to skoczy raz jeszcze ...niezły gosć :-))
może zestaw naczyń Philipiak do zdrowego gotowania? teraz jest moda na zdrowe, ekologiczne odżywianie się :)

Inne tematy z forum Prezenty

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

do góry