Widok

Odyseja

Odyseja Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Odyseja.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pieśń syren

W wersji filmowej pieśń syren brzmiala tak wedlug Odyseusza Była wszystkim, czym chciałeś być. A potem wszystkim, czego żałowałeś, że kiedykolwiek pragnąłeś. Była jak swędzenie, którego nie możesz podrapać. Mówiła ci, że najbardziej pragniesz tego, czego nigdy nie możesz mieć. A tym, czego najbardziej nie możesz mieć, jest to, co już kiedyś miałeś i utraciłeś. Była pieśnią wszystkich obietnic, których nie dotrzymałem. I powiedziała mi, że tak naprawdę nie chcę wracać do domu. Jak dla tego momentu nie mozna pokochac tego filmu !? Genialny, trzeba koniecznie zobaczyc.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo dobry film proszę się nie sugerować opiniami niektórych po prostu film jest świetny warto obejrzenia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po prostu dobry film

Byliśmy wczoraj na tym filmie i naprawdę Wart obejrzenia nie trzeba się sugerować opiniami bo są pisane niektóre przez dzieciaków po prostu nie lubią-takiego tematu film naprawdę godzin polecenia wzruszający czasami polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rewelacja. Polecam każdemu, ale obejrzeć

trzeba w kinie które ma sale IMAX. Efekt niesamowity, dźwięk rewelacja, a jeszcze dochodzi świadomość, że film został nakręcony bez komputerów, bez AI, wszędzie grają aktorzy. Niesamowity film, polecam każdemu długo zostanie w pamięci. Takich filmów nie kręcono od dekad. Warunek jeden, obejrzeć go trzeba w kinie które wyświetla film w najwyższym standardzie czyli w IMAX a mamy go w Gdyni. Spokojnie na całym świecie są problemy z obejrzeniem tego filmu w takim formacie w jakim powstał, dlatego uzbroić trzeba się w cierpliwość i zobaczyć tak jak ma być. Rewelacja 10/10.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Znakomity

Trzy godziny minęły szybko. Treści mądre. Wzruszające momenty. Sceny walk świetnie pokazane. Film wzbudził we mnie emocje. Jeśli mam ochotę uśmiercić jedną z postaci, to znaczy, że dobrze zagrano rolę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo słaby

Ideologia WOKE w pełnej krasie .Część grupy wyszła z seansu .
Nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kino doskonale .

Dawno nie widziałam tak doskonałego , spokojnego , pełnego polotu i fenomenalnej gry aktorskiej filmu . Genialna obsada i scenariusz . Polecam najbardziej .

Polecam

Polecam, Matt Damon jak zwykle rewelacyjny. Super obsada.

Na szczęście wystąpiła może przez 5 minut, więc można było to zdzierżyć. Heleny było jeszcze mniej. Poza tymi 2 nietrafionymi osobami obsada była świetna.

Inne tematy z forum Filmy

O czym sobie nie mówimy (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: O czym sobie nie mówimy . Przeczytaj o filmie.

Przez ścianę (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Przez ścianę . Przeczytaj o filmie.

Lalka (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Lalka . Przeczytaj o filmie.

do góry