Widok

Odzież bhp

Czy ktoś coś wie, że hurtownia odzieży i akcesoriów bhp przy lotniczej w Baninie już otwarta?
Myślicie że się tu przyjmie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 24
Dubel. Nieudana reklama
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super sprawa . Tego nam brakowało .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
Dokładnie, tego nam brakowało, chodzę tam z całą rodziną prawie codziennie :]
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczególnie że każdy sklep budowlany w okolicy ma takie artykuły.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4
Tak jest otwarta. Polecam. Przystępne ceny i bardzo duży wybór . Jeśli porównujesz asortyment tej hurtowni do asortymentu składu budowlanego to widać ze jeszcze nie zajrzałeś do nowej hutrowni. Nie skreślajcie od razu . Pozdro
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13

Do której godz jest otwarta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Do 18
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ceny kosmos, już lepiej do Gdańska na świętego Wojciecha jechać.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja korzystam z tego typu odzieży od dostawcy fastpol invest i jestem zadowolony. Rzeczy są wygodne i solidne, służą długo a więc jak najbardziej polecam,podsyłam link to ich sklepu https://bhpfast.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jeśli według Ciebie te ciuchy z tej strony są solidne to Ty chyba leżysz i zbijasz bąki w pracy. Przerobiłem już mnóstwo spodni roboczych i jedyne które wytrzymują w mojej pracy to fristads, snickers mascot albo dewalt ze wzmocnionym krokiem. Te śmieszne spodenki z tej strony to by mi dnia nie wytrzymały
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupujcie lepiej firmy Viktoria z Norwegi są sprawdzone na całym Świecie i nie będziecie dalej narzekać kieszonkowce dusigrosze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fastpol invest nie ma sobie równych, nie ma co najlepsza firma sprzedająca odziez bhp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Potwierdzę - co do fastpol invest- nie zawiodłem sie odziez naprawde dobra
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecę firmę fastpol invest . Wysoka jakosc roboczych ubran to ich atut
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kosmet
2019-04-13 09:06:55
Czy ktoś coś wie, że hurtownia odzieży i akcesoriów bhp przy lotniczej w Baninie już otwarta?
Myślicie że się tu przyjmie?
Rekomenduję producenta odzieży bhp Fastpol Invest jak dla mnie numer jeden. Super wspłpraca oraz jakosc uslug
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja akurat kupuję od dawna od Fastpol Invest i wg mnie oni są jakościowo zdecydowanie najlepsi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zapraszamy do naszej hurtowni internetowej ehurtwolka.pl. Oferujemy niskie ceny, szybkie terminy dostaw, duży wybór.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam http://www.e-safetyatwork.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam! Jeżeli szukacie dobrej jakości sprzętu BHP to zajrzyjcie na https://bhptechnik.pl/odziez-ostrzegawcza-i-specjalistyczna-ochronna-20. Od dawna u nich zamawiam i jestem bardzo zadowolony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

do góry