Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tomasz - ocena Świetny kontakt i opieka, odzież zawsze dostarczona na czas. Polecam!
~Tomasz
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 23 kwietnia 2025

Wieloletni klient - ocena Profesjonalna obsługa, niezawodna dostawa i świetna jakość odzieży roboczej....
~Wieloletni klient
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 27 lutego 2025

Obecny Klient - ocena Polecam gorąco!
~Obecny Klient
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 18 lutego 2025

Były klient - ocena Uważajcie na tą Firmę są jak pijawki . podpiszesz z nimi umowę to się ich nie...
~Były klient
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 5 stycznia 2025

SK - ocena Zadowolony klient, znakomita obsługa, świetna załoga.
~SK
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 15 sierpnia 2024

odzież robocza Znacie jakieś sprawdzone firmy sprzedające odzież roboczą? Tylko sprawdzone,...
~Artek
29

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 20 marca 2019

Florian - ocena Przegląd sprzętu ochrony układu oddechowego i kalibracja detektorów gazu dla...
~Florian
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 listopada 2023

Klient - ocena Fajny sklep. Jedynie mam troszke daleko, ale gdy juz tam jestem - duzy wybor...
~Klient
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 listopada 2023

~WMG
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 stycznia 2019

Bardzo dobra jakość wątek zamknięty Zakupiłem bluzę medyczną i spodnie - oryginalne wzory i bardzo dobra jakość...
~Marek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2018

Obsługa wątek zamknięty Bardzo niesympatyczna właścicielka, obsługa pozostawia też wiele do życzenia....
~Klient
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 września 2017

Rewelacyjna obsługa za każdym razem! wątek zamknięty Dziewczyny z Santi zawsze dobrze doradzą w kwestii produktów i rozmiaru....
~Żaneta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2017

Pediatra - opinia wątek zamknięty Odzież medyczna kokolu - świetna jakość! Polecam!
~Pediatra
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2017

zadowolony wątek zamknięty przedstawiciel zaproponowal przetestowanie stroju przez pare dni. stroj...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 maja 2017

Trafiłem przypadkiem i zostanę na dłużej. wątek zamknięty Bardzo duży wybór asortymentu. Po prostu fachowcy w swojej dziedzinie ! Polecam
~Andrzej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 czerwca 2016

OBSŁUGA wątek zamknięty Obsługa jest fatalna, miałam czekać na bluzę kucharską z haftem tydzień,...
~Daria
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 czerwca 2016

Polecam :d wątek zamknięty Zakupiłem pewne elementy ubioru i mogę śmiało polecić ten sklep. Obsługa...
~Patrysio
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 maja 2016

Stały klient - POLCEAM W 100% wątek zamknięty Współpracujemy od ponad 12 lat. Fajna, rodzinna firma - w dzisiejszych...
~Bartek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 marca 2016

Marel Plus wątek zamknięty Bardzo dobra jakość, szybka realizacja. Ceny dla każdego. Polecam na 100%
~Klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 marca 2016

masakra wątek zamknięty Zakupiony fartuch to masakra,,w asortymencie długośc fartuchów jest 91 cm,nie...
~GRAZYNA
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 stycznia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry