Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty Zapisałam sie z gruponu na początku stycznia. Czekanie na zorganizowanie...
~Kursantka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 lutego 2017

Czekaj a moze po roku Ci się uda wątek zamknięty Groupon opłacony w na początku marca. Teoria przeprowadzona jakos po 4...
~Wkurzony
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 grudnia 2016

jak się wkurzać i może kiedyś zdać. .. wątek zamknięty Kochany kierownik ma bardzo dużo czasu. ... lubi mówić że ktoś się do nas...
~Michał...
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 października 2016

dramat, odradzam wszystkim wątek zamknięty Pomimo przyspieszonego kursu teoretycznego zakończonego w kwietniu i dobrych...
~karol
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 lipca 2016

nie polecam, mało profesjonalna szkoda z kierownikiem na czele wątek zamknięty Kurs zacząłem w kwietniu i do dnia dzisiejszego nie mogę doprosić się jazd....
~Tomek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 lipca 2016

Nie polecam wątek zamknięty Zapisano mnie przez groupon. Kurs miałem zacząć na początku lipca. Kierownik...
~Kuba
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2016

Bardzo profesjonalnie wątek zamknięty Jeśli komuś się nie udało to może czuć się sfrustrowany ale tej szkole nie...
~Marysia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 lipca 2015

POLECAM wątek zamknięty Moim instruktorem był Pan Marek ile Go kosztowałam nerwów i zabrałam zdrowia...
~Wiwsława Kociszewska
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 lutego 2015

Polecam wątek zamknięty Bardzo miło wspominam kurs. Bez krzyku wszystko na spokojnie, zdałam za 1...
~Marta
-

dodano: 12 listopada 2014

Szybki i przyjemny kurs wątek zamknięty Muszę przyznać, że nie spodziewałem się że tak przyjemnie i szybko będzie mi...
~Seba H.
-

dodano: 17 lipca 2014

Szybki i przyjemny kurs wątek zamknięty Ja bardzo dobrze wspominam kurs - było przyjemnie i bez spiny. Jednocześnie...
~Łukasz K.
-

dodano: 7 czerwca 2014

Robiłem kurs i było ok wątek zamknięty Ile ludzi tyle opinii. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z kursu. Zdałem...
~Vinio
-

dodano: 6 czerwca 2014

Dobra szkoła wątek zamknięty Dobra szkoła, wszystko zależy od ludzi.Jaka masakra, kto chciał się nauczyć...
~kris
2

dodano: 23 stycznia 2014

szkoła jazdy oes na miszewskiego wątek zamknięty polecam miła profesjonalana obsługa
Muminka
3

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2013

Masakra ! wątek zamknięty Nie polecam.
~Justyna
-

dodano: 16 września 2013

Nie polecam wątek zamknięty Nie polecam
~matt
-

dodano: 14 sierpnia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry