Widok

Ognisko 26/10

Planowałem poczekać z informacją, do czasu, aż będę miał w ręku zgodę z ZDiZ... ale zostałem przekonany, aby jednak rozpuścić wici juz teraz :)

Zatem:
- Kiedy? Sobota, 26/10 godz 17:00. Można się dowolnie spóźnić.
- Gdzie? W "stałym" miejscu w Parku Reagana, czyli tu: http://mapa.trojmiasto.pl/?x=-95.53&y=41.98&z=8&om=o
- Kto? Każdy, kto czuje się jakoś związany z Forum, nawet zupełna świeżynka, chcąca wreszcie ruszyć cztery z domu i wyjść do ludzi :)
- Jak? Wpisowe 20 zł od osoby na zakup drewna, płatne przelewem na moje konto. Po nr konta zgłaszać się na priv lub via SMS (888 939 I7O). Ustalilismy wyższą składkę niż dotychczas, żeby nie było problemów z zebraniem minimalnej, potrzebnej kwoty a zdajemy sobie sprawę, ze z racji aury, frekwencja może nie powalać na kolana. Jak się zbierze wiecej kasy niż jest potrzebne, nadmiar zostanie spożytkowany w bardzo zbożnych celach ;]

Planu B póki co nie ma. Gdyby nastąpił w sobotę jakiś meteorologiczny kataklizm, to po prostu nie kupimy drewna, kasa wróci i zastanowimy się, co dalej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Będziemy grać i śpiewać???:D:D:D
Wezmę dwa razy więcej coli:p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Kafka nie wymiękaj

Jeśli pojedzie ktoś z Gdyni żeby mi wskazać drogę , to ja się piszę bardzo chętnie , bo na ognisko właśnie czekałam ..Mam nadzieje ktoś mnie wesprze w tym debiucie :)
Mat obecny + 1 osoba,
W trochę okrojonym czasie uczestnictwa bo do 22:00, ale się zjawię :D
sadyl przelew robić od razu czy aż będziesz miał niezbędne papiery ;)
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

> sadyl przelew robić od razu czy aż będziesz miał niezbędne papiery

Bez różnicy - byle nie czekać z przelewami do ostatniej chwili czyli do piątku, bo się nie zdążą zaksięgować.
Jak nie dostanę zgody (co mało prawdopodobne) czy w razie odwołania ogniska z innej przyczyny, kasa oczywiście wraca w całości.
Blysk_kotka, wchodzi tutaj kilka czynników, więc muszę się poważnie zastanowić. Ale na ognisko też czekałam i chętnie cię poznam, a to byłaby okazja.
A Gdyni jest chyba dość pokaźne grono, więc pewnie nie będzie problemu ze wskazaniem ci drogi.
Wzajemnie , dlatego też będę na Ciebie naciskać , żebyś jednak pokonała wszelkie trudności :)
Słowo się rzekło, więc potwierdzam swoją niewidoczność na ognisku (ale jak już Ci wspominałam dotrę po 20tej). Teraz Twoja kolej ;-)
Niewidoczna chce zobaczyć wszystkich Forumowiczów, którzy dotrą na ognisko a nie udało nam się z jakiś powodów poznać wcześniej :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Każdy tekst mogę wyguglać jednak nie mam jeszcze pewności czy będzie miał nam kto zagrać (swoją obecność oczywiście potwierdzam)
@niewidoczna
Życie Ci chyba niemiłe :D proszę Cię, zastanów się jeszcze ze dwa razy czy chcesz usłyszeć "czarne oczy" w wykonaniu Sadyla :)))
Jednak jeśli bardzo się uprzesz, mogę już umówić Cię do laryngologa ;)))
@pSzemcio
Ksiądz zawsze może zacząć już kolędować, na pewno do weekendu się uzbiera ;)

Reasumując
Nie kombinować, nie marudzić tylko przelewy robić, będzie fajnie :D
@Ilona: skoro obiecał-niech ćwiczy. I obejdzie się bez laryngologa ;-) Co najwyżej poproszę o chusteczkę bo z pewnością popłaczę się ze śmiechu :-D
Gdybym miał gitarę,
tobym na niej grał,
opowiedziałbym o swej miłości,
którą przeżyłem sam,
opowiedziałbym o swej miłości,
którą przeżyłem sam.

A wszystko te czarne oczy,
gdybym ja je miał...
Za te czarne, cudne oczęta
serce, duszę bym dał,
za te czarne, cudne oczęta
serce, duszę bym dał.

Fajki ja nie palę,
wódka zbrzydła mi,
tylko o tobie, dziewczyno moja,
serce, dusza śni,
tylko o tobie, dziewczyno moja,
serce, dusza śni.

gdybym ja je miał...
serce, duszę bym dał,
serce, duszę bym dał.

Ludzie mówią: Głupi,
po coś ty ją brał?
Czemuś to dziewcze czarne, figlarne
mocno pokochał?
Czemuś to dziewcze czarne, figlarne
mocno pokochał?

gdybym ja je miał...
serce, duszę bym dał,
serce, duszę bym dał.

Teraz Ilony kolej :D
Zastanawiam się jedynie, jak to:

> Fajki ja nie palę,
> wódka zbrzydła mi,

przejdzie mi przez gardło ;)
Ale, że co ? Teraz mam zatańczyć :D ?
To masz jak w banku ;)
poczekajcie z przelewami do jutra, moze uda sie wykombinowac mi i Szymonowi duzo taniej transport z drewnem i przy okazji odciążyć chociaż raz organizatorów ;)
> duzo taniej

Dużo taniej to i tak nie jest za darmo :)
Zatem i tak trza się na to zrzucić. Jedno drugiemu nie przeszkadza. Jeśli dasz mi cynk, że masz 100% pewne źródło na drewno z transportem, to dostajesz na nie kasę ode mnie (ze zrzut). Wówczas przeliczamy to na ilość zrzucających się i nadpłata wraca.
Ale warunek konieczny rozliczenia: wszyscy muszą się zrzucić. Bo musi być znana ilość uczestników. Późniejsze dokładanie się gotówkowe na ognisku, bez wcześniejszego uzgodnienia tego, nie wchodzi w rachubę.

A za odciążenie organizatora najbardziej podziękuje Ci moje auto. Kolejne ogniska to będzie zrzuta na drewno + nowe amortyzatory i spręzyny zawieszenia :D
> Teraz mam zatańczyć :D ?

To też.
Ale najpierw wyguglaj chwyty :D
Sadyl: nie mieszaj Ilony do swoich zobowiązań-był deal ;-). Oczywiście wiesz, że wklejonym tekstem się nie zadowolę. Teraz wystarczy go wykuć na blachę i sobota jest Twoja :-)
To wykonanie...będzie hit ogniska-mówię Wam :-D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
> był deal

Ależ ja absolutnie nie neguje dealu. Ale chyba nie chcesz, żebym wykpił sie z jego wywiązania tylko dlatego, że gitarzysta nie będzie znał chwytów? Stąd moje ciśnienie na Ilonę :D

> wklejonym tekstem się nie zadowolę

Przez myśl mi to nie przeszło.
Chciałem jedynie unaocznić, że tekst juz znalazłem, z pewną nutką nadziei, że i inni go będą znać i nie będzie to wykonanie solo z mojej strony. Bo po solówce, to bardziej od laryngologa przyda się dobry terapeuta :D
Ojjj nie :-D Nie odbierzesz nam przyjemności posłuchana Ciebie solo :-D
Dopilnuję tego :-D
Ew. jakby ktoś zażyczył sobie bisu, możemy go zaśpiewać wspólnie (żeby Ci gardło kompletnie nie wysiadło- bo wierzę, że próby zaczynasz od jutra :-D )
do góry