Widok

Ognisko 26/10

Planowałem poczekać z informacją, do czasu, aż będę miał w ręku zgodę z ZDiZ... ale zostałem przekonany, aby jednak rozpuścić wici juz teraz :)

Zatem:
- Kiedy? Sobota, 26/10 godz 17:00. Można się dowolnie spóźnić.
- Gdzie? W "stałym" miejscu w Parku Reagana, czyli tu: http://mapa.trojmiasto.pl/?x=-95.53&y=41.98&z=8&om=o
- Kto? Każdy, kto czuje się jakoś związany z Forum, nawet zupełna świeżynka, chcąca wreszcie ruszyć cztery z domu i wyjść do ludzi :)
- Jak? Wpisowe 20 zł od osoby na zakup drewna, płatne przelewem na moje konto. Po nr konta zgłaszać się na priv lub via SMS (888 939 I7O). Ustalilismy wyższą składkę niż dotychczas, żeby nie było problemów z zebraniem minimalnej, potrzebnej kwoty a zdajemy sobie sprawę, ze z racji aury, frekwencja może nie powalać na kolana. Jak się zbierze wiecej kasy niż jest potrzebne, nadmiar zostanie spożytkowany w bardzo zbożnych celach ;]

Planu B póki co nie ma. Gdyby nastąpił w sobotę jakiś meteorologiczny kataklizm, to po prostu nie kupimy drewna, kasa wróci i zastanowimy się, co dalej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spotkałem kogoś, ktoś mnie zatrzymał, jedno piwo, drugie.. Poszło. ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kurcze, doczytałam ...dzisiaj :(
Niestety sporadycznie tu zaglądam, bom zapracowana, proza życia ;) ale co zrobić, trza sobie jakoś radzić . No szkoda :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Miło było was znowu zobaczyć i poznać kilka nowych osobistości, lecz musiałem dalej gnać hen przed siebie :)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
mnie tez bylo milo, zobaczyc Was i zostac do konca ;)
Jak zwykle poprosze o zdjatka.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
3:2 hmm to jest zagadka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
ciekawe co za dziady mnie zminusowaly :D Pewnie zazdrosnicy co nie byli na ognisku... jednym slowem: pies ich drapal ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
Szybkie pytanko:
Niewidoczna była na ognisku? Bo od tamtego czasu coś ślad po niej zaginął :/
Gadaj z głupim to Cię osr*.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tia, byla ;]
Po to jest niewidoczona..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
lsjnvlvnxklnvkc
Niewidoczna*
Plotki do mnie dotarły, że jestem poszukiwana :-)

Była na ognisku i głos już wyleczyła ;-)

@Ilona: mam nadzieję, że Małżonek nie dostał awersji do gitary po ognisku ;-) Serdeczne pozdrowienia dla Was :-*

Pszem: ;-)))))
Poszukiwania zakończone sukcesem. Dzięki. :))
Gadaj z głupim to Cię osr*.
do góry