Widok

Ognisko 26/10

Planowałem poczekać z informacją, do czasu, aż będę miał w ręku zgodę z ZDiZ... ale zostałem przekonany, aby jednak rozpuścić wici juz teraz :)

Zatem:
- Kiedy? Sobota, 26/10 godz 17:00. Można się dowolnie spóźnić.
- Gdzie? W "stałym" miejscu w Parku Reagana, czyli tu: http://mapa.trojmiasto.pl/?x=-95.53&y=41.98&z=8&om=o
- Kto? Każdy, kto czuje się jakoś związany z Forum, nawet zupełna świeżynka, chcąca wreszcie ruszyć cztery z domu i wyjść do ludzi :)
- Jak? Wpisowe 20 zł od osoby na zakup drewna, płatne przelewem na moje konto. Po nr konta zgłaszać się na priv lub via SMS (888 939 I7O). Ustalilismy wyższą składkę niż dotychczas, żeby nie było problemów z zebraniem minimalnej, potrzebnej kwoty a zdajemy sobie sprawę, ze z racji aury, frekwencja może nie powalać na kolana. Jak się zbierze wiecej kasy niż jest potrzebne, nadmiar zostanie spożytkowany w bardzo zbożnych celach ;]

Planu B póki co nie ma. Gdyby nastąpił w sobotę jakiś meteorologiczny kataklizm, to po prostu nie kupimy drewna, kasa wróci i zastanowimy się, co dalej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też będę tak jak pisałam
M-a-j-k-a umawiamy się znów na wspólną podróż? :)
@Hipotezka

ja się melduję :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
A ja nie mogę :( buuuu... się nie bawie :( I dlaczemu tak daleko?
> u mnie są jeszcze 3 wpłaty

Dobrze kumam, że za Księdza i żabki? ;)
Będą wszyscy którzy chcą być, będzie kameralnie i wesoło :))
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bede ;)
To kto wg wpłat będzie na ognisku ?? :))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
u mnie są jeszcze 3 wpłaty :> ksiedzojowi strzelę jakiś szantaż, że za nielegalne odprawianie seansów/nabożenstw po nocach podkabluje go do Watykanu to może więcej sypnie denarów...
Wieści z frontu ogniskowego:

Na czwartek, 24/10 godz 16:55, zaksięgowane jest 150 zł (czyli za 7,5 osoby). Zapewne jeszcze coś dojdzie, ale znaczącej nadwyżki raczej nie będzie. Gdybyśmy zbierali, jak uprzednio, po dychu, ogniska po prostu by nie było. I tyle w temacie wysokości zrzuty ;)
Też traciłam nadzieję Blysk_kotka, ale stwierdziłam, że zaryzykuję mimo kiepskich okoliczności, bo inaczej bym bardzo żałowała gdyby mnie nie było.
Fajnie, że się cieszysz, do zobaczenia w sobotę! :)
@ kafka ale się cieszę , bo już traciłam nadzieję
Ok, ostatecznie będę na ognisku. Przelew zrobię jeszcze dziś.
Do zobaczenia!
"Chyba, że drewno nie jest przewidziane na dodatkową godzinę, bo ostatnio właściwie to koniec drewna zadecydował o końcu ogniska ;)"

Drewna ma być podobna ilość co zwykle , wszystko też zależy od tempa spalania :P Jak komuś będzie mało , to przecież może gałęzie pozbierać ;)
"Bez godzin i bez kalendarzy
Długością dni i zmiennością zdarzeń
Odmierzam czas, nie używając dat . "
Chyba, że drewno nie jest przewidziane na dodatkową godzinę, bo ostatnio właściwie to koniec drewna zadecydował o końcu ogniska ;)
@Sadyl twój bank realizuje przelewy natychmiastowe?
"A wiecie, że akurat wtedy w nocy z 26 na 27 jest zmiana czasu? Będzie można godzinę dłużej ogniskować ;)"

Taaak , cała godzina ogniska więcej :D
"Więcej drewna się przyda niż alkoholu, bo co z tego, że alkohol będzie, a drewna zabraknie :-((("

Jaki alkohol ?;> Poza tym , kto mówił , że zabraknie drewna ?? Ja jeszcze nic nie słyszałem/czytałem .
A wiecie, że akurat wtedy w nocy z 26 na 27 jest zmiana czasu? Będzie można godzinę dłużej ogniskować ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic nie wspomnialam o alkoholu
A przy dobrej zabawie i towarzystwie nie potrzeba alkoholu by sie rozgrzac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
"Generalnie.. trudno mi dosyć przypomnieć sobie jakiekolwiek spotkanie, na którym byłoby więcej facetów niż kobiet."

nam biednym kobietom zawsze wiatr w oczy.... :D

ale tak naprawdę grunt to dobra zabawa, obojętnie czy więcej kobiet, czy mężczyzn ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Więcej drewna się przyda niż alkoholu, bo co z tego, że alkohol będzie, a drewna zabraknie :-(((
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry