Widok

Ognisko 5.07.2014

Termin jak w tytule wątku.

Zasady:
- Każdy uczestnik bierze udział w ognisku na własną odpowiedzialność.
- Obowiązkowo zabieramy dobry humor.
- Wstęp 10 zł od uczestnika (na drewno oraz jego transport) płatne na ognisku u mnie lub Sadyla. Tym razem nie ma możliwości przyniesienia jako "wpisowego" własnego drewna.
- Zaproszenie dotyczy tylko forumowiczów z Trójmiasto.pl (nie jest przeznaczone dla użytkowników innych portali społecznościowych) tzn. każdy, kto czuje się jakkolwiek związany z Forum, może przyjść. Nawet jeśli to zupełna świeżynka. ;)
- Przedział wiekowy od lat osiemnastu w górę. Górnego limitu nie ma.
- Prowiant i napitki we własnym zakresie, co kto lubi. Proszę pamiętać o naczyniach/kubkach jednorazowych.. choć dla zapominalskich na pewno się znajdą.
- Brakującą aprowizację można zrobić w pobliskiej Biedronce (do 21:00).
- Lokalizacja: http://mapa.trojmiasto.pl/?x=-95.1&y=41.65&z=8&om=h
- Dojazd autem: do końca Obrońców Wybrzeża (skrzyżowanie z Dąbrowszczaków). Tam można zaparkować przed Biedronką, albo lepiej: z tyłu, na dużym parkingu.
- Dojazd komunikacją miejską: Z SKM Oliwa autobusy 139, 199, 127. Z Przymorza podobnie. Wysiada się na przystanku Przymorze Wielkie przechodzi się przez swiatła na Dąbroszczaków przy Biedronce i dalej deptakiem przez park w stronę morza. Po ok. 200 m trzeba skręcić w prawo (druga "porządna" alejka gruntowa)
- Start 17:00.
- Można się dowolnie spóźnić ;)
- Pogoda prawie na pewno będzie ładna (a przynajmniej taką mam nadzieję). A jeżeli nie to fajne towarzystwo zrównoważy niedostatki aury.
- Nie tolerujemy jedynie chamstwa, głupoty i rozmów o polityce :)
- Tel kontaktowy jakby ktoś miał np. problem z trafieniem: 888 939 I7O

Proszę deklarować swój udział. W przypadku niewielkiego zainteresowanie dopuszczam możliwość rezygnacji z organizacji ogniska.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fajnie ,piszę się na piwko z LU...KĄ
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
@TylkoSz:
Dzięki za przypomnienie, choć dotychczas prawie nikt nie miał kłopotów z wcześniejszą aprowizacją ;)
ja tym razem odpadam...wiem, że nie będziecie tęsknić za to ja za wami tak :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Start 17:00 to bardzo dobrze :))...
bilet metropolitalny lub auto w zanadrzu...
22:30 do Gdyni na tańce...
Lepiej być nie może - piszę się na tą imprezę :D
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Ciacho:

No jak to nie? Buuuu... :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak się wyrobię z czasem to z chęcią wpadnę :)
Hmmm.. spodobała mi się alternatywna wersja tego zdania:
"Jak się nie wyrobię z chęcią, to z czasem wpadnę" ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Będę na pewno! :) dzięki za wcześniejszy cynk na maila, dzięki temu nie przegapiłem wątku tutaj :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
*** wyjaśnienie ***

Osoby uczestniczące w poprzednich ogniskach, których e-maile miałem, rzeczywiście zostały powiadomione wcześniej. Jeśli kogoś przegapiłem, to przepraszam.
Wątek na Forum jest tak naprawdę dla świeżynek albo nieświeżynek, które wcześniej nie miały okazji na ognisko zajrzeć. Albo do których nie mam e-maila.
Ognisko ma formułę otwartą. Na każdym pojawiają się nowe osoby. Asymilują się, lub nie. Ale mają szansę zawrzeć nowe znajomości bądź poznać na żywo osoby, które znają tylko z nicków.
a no zawitałam do lublina ;) ale będę w sierpniu już w gdańsku więc czekam na kolejne ognisko!! :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W sierpniu będzie u Kocia na zadupiu świata :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
tzn?:D bywałam już na różnych zadupiach :D
Nie jestem upoważniony do podawania precyzyjniejszej lokalizacji (choć Kocio sama o niej pisała wielokrotnie). Ale uwierz, ptaki zawracają 5 km przed Kociem a sołtys zwija asfalt na noc 2 km wcześniej. Dlatego ognisko u Kocia musowo z namiotami :D
użyczysz mi swojego namiotu?:D
No ba.. cóż za pytanie.. ;)
Nie wiem tylko, czy Kocio się zgodzi na ekrany akustyczne w ogrodzie :D
blondynka nie wie po co ci ekrany akustyczne do namiotu ;(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@blądi:

Żeby nie było słychać, jak chrapiemy? ;>
ty chrapiesz! ja nie chrapię!!! wypraszam sobie :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
oooo panie to dopiero potrafią chrapać ^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sądziłam, że ognisko będzie okazją do spotkania z osobami dawno niewidzianymi i możliwością poznania tych, których kojarzę jedynie z nicku, jednak muszę przyznać, że negatywna ocena mojego zdania wywołuje u mnie ambiwalentne uczucia. Odnoszę wrażenie, że zostały one odebrane jako złośliwość, szyderczość. Aż nieprawdopodobne, że we wszystkim można doszukiwać się drugiego dna.

Stać mnie jeszcze na odrobinę grzeczności i niewyszukanego taktu. Wszystkim, którzy spotkają się na ognisku w Parku Reagana życzę udanego wieczoru.

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry