Widok

Ognisko 5.10.2013

Ponieważ słowo się rzekło a słowa dotrzymywać należy proponuję następne być może ostatnie w tym roku ognisko. Termin jak w tytule, godzina jak zwykle 18.00, miejsce to co zawsze. Wszystkie zasady jak na poprzednich ogniskach. Jak zwykle ja i Sadyl ogarniamy kwestie logistyczne i formalności.

Aby zakup drewna ze stałego źródła miał sens w ognisku i w zrzucie na drewno musi wziąć udział minimum 15 osób. Poniżej tego minimum kwota jest zbyt mała a innych źródeł zaopatrzenia w drewno brak. Ponieważ poprzednim razem wystąpiły problemy logistyczne z zakupem drewna tym razem wprowadzam nową zasadę tzn. deklarację uczestnictwa w ognisku i partycypacji w koszcie zakupu drewna. Jeżeli do wtorku 1.10.2013 udziału w ognisku nie zadeklaruje 15 osób nie widzę sensu w organizacji zrzuty bo nie będzie za co kupić drewna. Nad przebiegiem zrzuty jak zwykle będzie czuwał Sadyl. Drewno kupimy w czwartek 3.10.2013 więc ewentualna zrzuta będzie trwała do środy 2.10.2013. Jeżeli tym razem pogoda nie dopisze (w październiku jest to możliwe) to zakupione drewno zostanie odsprzedane osobie trzeciej a kasa minus koszta paliwa zwrócona wpłacającym. Kolejna rzecz o której tym razem należy pomyśleć to plan B na wypadek złej pogody.
Ognisko dojdzie do skutku tylko jeżeli dostaniemy pozwolenie z ZDiZ (jeżeli zgody nie będzie to ognisko odpuszczamy). Wniosek złożyłem i czekam na odpowiedź.

Tak więc czekam na deklaracje uczestnictwa i ewentualne propozycje planu B.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nawet dwa ;), a resztę oddałam A, niech chop ma na paliwo a co tam :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pastor pyta o weekendowy wypad do Gdyni, wybiera się ktoś z Gdańska?:>
kupilas sobie perfum Ilona? ;p
Focie naprawdę są słitaśnie no ale cóż się dziwić, doborowe towarzystwo :)))

trójco jedyna, przekaż pastorowi, że modliłam się o jego cudowne ozdrowienie :D
@Ilonka w tygodniu podrzucę krakersy jak będę rowerkiem przejeżdżał, bo mi do pifffka się nie przydadzą :D
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

ehhh...zdjęcia uwielbiam je ;P
Endrju: nie zapomnij znowu o mnie :>
*** ZDJĄTKA ***

Zdjecia z aparatu Crossa są już dostępne do ściągnęcia pod adresem http://sadyl.vot.pl/docs/Ogn131005X.zip

Spore to - mimo ściupciania zdjątek do 30% i tak zajmuje ok. 64 MB

Wszyscy, których adresy znam, w ciągu kilku minut otrzymają ode na maila hasełko do pliku. Gdybym kogoś przegapił, to nie bić, nie tupać a już szczególnie: nie krzyczeć :) tylko się przypomnieć :D

Pozostali (głównie osoby, które były pierwszy raz) proszę o podanie swojego adresu e-mail na priv.
Hasła nie wysyłam sms-em (bo zbyt łatwo o pomyłkę) ani na priv przez Forum (nie chcę przysparzać ewentualnej radochy Adminom)
>... bo właśnie taaaka impreza ;)

żadnego nowego wątku?
kurde no :( ja o malo nie zeszlam na kaszel a oni sie swietnie bawili no nie... :(
Zart, niestety przez wredne chorobsko nie moglam uczestniczyc... a szkoda bo bardzo chcialam Was ponownie zobaczyc, buziaki :*
Witajcie
ja choć króciotko - to i tak było super :)
no i do piatku :)

ojojoj... siema! melduję, że ksiądz wrócił cały i zdrowy, o 21 już spał. Funkcje życiowe na godzine 16:30 w normie.

dzieki za fajne ognicho :>

wybaczam wszystkim, którzy mnie zdenerwowali :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"niestety żadnych fantów nie znalazłem" - no cóż trzeba się liczyć ze stratami, dlatego wybrałam nożyk, który nie był jednym z najlepszych u mnie
@Mat
Krakersiki moje są, tzn były :))) oczywiście możesz je skonsumować, najlepiej smakują do pifffka ;)
Wizja lokalna przeprowadzona. Czysto, schludnie ale i niestety żadnych fantów nie znalazłem :/
Z racji pogody - tłumy spacerowiczów. Jeśli coś zostało, to zapewne ktoś wcześniej się tym zaopiekował.
Nie moje. Ale jak ktoś znajdzie mój nożyk to dajcie znać.
@M-a-j-k-a ja też trzymam kciuki ! :)
Rozpocząłem rozpakowywanie i znalazłem krakersy sezamowe - czyj ten prowiancik może szuka ktoś bo miało być dziś na śniadanie :D
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

@M-a-j-k-a
Dlaczego?? W ostatnim tygodniu dzień zamienił mi się z nocą, ale w tym układzie noc jest nadal dniem ;-))
"Ludzie, atmosfera, organizacja :-))))))))

PS. Na więcej słów nie mam dziś siły ;-)))."

no coś Ty???? Ciekawe dlaczego ;-)

ja spałam tylko 3,5 godz. :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
"Majka jak obiecałem trzymam kciuki i życzę powodzenia. :)
Daj znać jak poszło."

Cross - toś mnie facet zaskoczył, że pamiętasz :-)

Za kciuki nie dziękuję, ale trzymaj. I jak obiecałam na pewno dam znać.

Równo za miesiąc....
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry