Widok

Ognisko 7.06.2014

Termin jak w tytule wątku.

Zasady:
- Każdy uczestnik bierze udział w ognisku na własną odpowiedzialność.
- Obowiązkowo zabieramy dobry humor.
- Wstęp 10 zł od uczestnika (na drewno oraz jego transport) płatne na ognisku u mnie lub Sadyla. Tym razem nie ma możliwości przyniesienia jako "wpisowego" własnego drewna.
- Zaproszenie dotyczy tylko forumowiczów z Trójmiasto.pl (nie jest przeznaczone dla użytkowników innych portali społecznościowych) tzn. każdy, kto czuje się jakkolwiek związany z Forum, może przyjść. Nawet jeśli to zupełna świeżynka. ;)
- Przedział wiekowy od lat osiemnastu w górę. Górnego limitu nie ma.
- Prowiant i napitki we własnym zakresie, co kto lubi. Proszę pamiętać o naczyniach/kubkach jednorazowych.. choć dla zapominalskich na pewno się znajdą.
- Brakującą aprowizację można zrobić w pobliskiej Biedronce (do 21:00).
- Lokalizacja: http://mapa.trojmiasto.pl/?x=-95.1&y=41.65&z=8&om=h
- Dojazd autem: do końca Obrońców Wybrzeża (skrzyżowanie z Dąbrowszczaków). Tam można zaparkować przed Biedronką, albo lepiej: z tyłu, na dużym parkingu.
- Dojazd komunikacją miejską: Z SKM Oliwa autobusy 139, 199, 127. Z Przymorza podobnie. Wysiada się na przystanku Przymorze Wielkie przechodzi się przez swiatła na Dąbroszczaków przy Biedronce i dalej deptakiem przez park w stronę morza. Po ok. 200 m trzeba skręcić w prawo (druga "porządna" alejka gruntowa)
- Start 17:00.
- Można się dowolnie spóźnić ;)
- Pogoda prawie na pewno będzie ładna (a przynajmniej taką mam nadzieję). A jeżeli nie to fajne towarzystwo zrównoważy niedostatki aury.
- Nie tolerujemy jedynie chamstwa, głupoty i rozmów o polityce :)
- Teren na którym będziemy się bawić zostawiamy w takim stanie w jakim go zastaniemy.
- Tel kontaktowy jakby ktoś miał np. problem z trafieniem: 888 939 I7O

Proszę deklarować swój udział (dla celów statystycznych ;]) choć ta edycja ogniska odbędzie się nawet jeżeli swój udział zadeklaruje tylko kilka osób.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prawdziwe słodziaki te Wasze kotki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wow... :*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pięknota z tej małej :))
Ta pani to społecznik na rzecz zwierząt - nie jest w żadnym stowarzyszeniu, odwala niezłą robotę, na okrągło ma jakieś zwierzaki, często chore, pomaga, jak może. Poznałam ją osobiście.
http://i57.tinypic.com/34owqr9.jpg Oto ona :)
No widziałam kilka ogłoszeń od tej samej pani. Ona jest z jakiejś fundacji? Zwierzaki fajne, ale moja jest przecudna. :)
Wrzucam link do ogłoszenia. Pani, która je ogłasza, to super osoba pomagająca zwierzętom. Ale mam też nr telefonu bezpośrednio do osoby, u której kociaki się znajdują:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/bezdomne-maluszki-ok-2-miesieczne-dziewczyny-ogl8403309.html
Jasne. Zawsze mi się podobały szylkretki i trikolorki. Ale skoro ma kilka tygodni, to też pewnie jeszcze nie na wydaniu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiem :)
Malutka, kilka tygodni - chcesz zobaczyć zdjęcia?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już mam swoją zarezerwowaną. Po prostu była jeszcze za mała by ją wziąć, nie je sama, ale mogli mnie uprzedzić wcześniej, a nie tego samego dnia, jak już miałam kupione bilety itd. Czekam aż zacznie sama jeść i wtedy ją wezmę. Nawet się zastanawiałam czy nie wziąć po prostu innego kota teraz, ale cóż... Zakochałam się :) Pewnie wiesz jak to jest.
A tak z ciekawości, w jakim wieku ta szylkretka?
Kafka, kociąt na pęczki do wzięcia - może chcesz maleńką kotkę o nietypowej maści? Chyba to jest szylkretowa (czarna z rudym nakrapianiem).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
He he , to może się skuszę. Ostatnio nie udało mi się nikogo rozjechać to może tym razem :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dobrze wiedzieć :)
@Mikronezja
na dzien dzisiejszy ciezko powiedziec kiedy taki momnet nastapi, ale jednego jestem pewien, ze kiedys na pewno ;)
Nie przejmuję się ;) Bardziej przejmuję się tym, że pojechałam na darmo po kotkę. Stąd ta smutna mina. Może kiełbasa na ognisku mi wynagrodzi moje rozczarowanie.
@Kafka - oj tam, nie przejmuj się "drażnieniem" mnie :P
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rozjeżdżanie brzmi kusząco ;)
Ja wciąż jestem bezkotna (żeby nie drażnić Majki słowem "bezdzietna") :/ w związku z czym nie będę mieć przeszkód by się pojawić na ognisku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Biorąc kolejnego psa na tymczas będziesz miał okazję się o tym przekonać :))
@Mikronezja
nie pozostaje nic innego jak uwierzyc ci na slowo skoro jestes taka tego pewna ;)
No to powtórzę tylko, że pani Ola to właściwa osoba na właściwym miejscu :)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Koncery, koncerty i jeszcze raz koncerty! (9 odpowiedzi)

w gdańsku są już porozwieszane plakaty dotyczące KONCERTÓW w tzw. "MUSZLI" chodzi o koncerty przy...

Czy to się uda... (7 odpowiedzi)

Technologia , a odniesienie realu...

Czy lubicie imprezy integracyjne? (30 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

do góry