Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Sylwia - ocena nowy temat Duży wybór drzew owocowych, krzewów i bardzo ciekawy roślin. Obsługa doradza...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 13 kwietnia 2025

Małgorzata Kos - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona z usług wykonywanych przez firmę pejzaż.
~Małgorzata Kos
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 31 marca 2025

Bożena K. - ocena Dzień dobry , stylowe ogrody pani Sylwia zaprojektowała nam indywidualny...
~Bożena K.
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 22 marca 2025

Monika - ocena Firma Arbolatorium - Adam Kiedrowski to solidny wykonawca, bardzo...
~Monika
-

dodano: 22 marca 2025

As - ocena Duży asortyment dla tradycyjnych klientów i też tych którzy poszukują...
~As
-

dodano: 20 marca 2025

Danuta - ocena byłam pod wrażeniem: solidna brygada, rzetelnie i cierpliwie przycinająca...
~Danuta
1

dodano: 10 marca 2025

Waldek G. - ocena Sądziłem, że będzie kłopot, bo gdy zlecenie małe, to "fachowcy" są niechętni....
~Waldek G.
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 15 lutego 2025

Kamienna Góra - ocena Zaczepiłam pracowników firmy podczas ich prac. Panowie byli bardzo mili, a...
~Kamienna Góra
1

dodano: 10 lutego 2025

Anna Turostowska - ocena Jestem z mężem bardzo zadowolona z pracy tej firmy. Na wstępne oględziny oraz...
~Anna Turostowska
-

dodano: 6 lutego 2025

Amerykańsko Polskie Stowarzyszenie Oświatowe W Gdyni - ocena Wszystkie czynności w postaci pielęgnacji i wycinki drzew na terenie...
~Amerykańsko Polskie Stowarzyszen
1

dodano: 29 stycznia 2025

Marek - ocena Piękne i zadbane kwiaty i rośliny! Mają wszystko co potrzebne w ogrodzie!...
~Marek
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 23 stycznia 2025

Zdzisław Konstański - ocena Firma Podmokły wykonała przycięcie drzew aby nie zachodziły na elewację domu....
~Zdzisław Konstański
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 30 grudnia 2024

A.M. - ocena Zamówiłam usługi Pana Adama do wycięcia drzew i chaszczorów robota nie była...
~A.M.
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 26 grudnia 2024

Paulina - ocena Polecam, jeśli chcecie kupić świeże, pachnące i najpiękniejsze choinki oraz...
~Paulina
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 18 grudnia 2024

Jolanta - ocena Zarówno drzewa jak i krzewy doskonałej jakości, Kilkumetrowe egzemplarze...
~Jolanta
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 25 listopada 2024

Joanna Czeszejko-Sochacka - ocena Jestem bardzo zadowolona z uslug firmy Cztery Pory Roku. Profesjonalny i...
~Joanna Czeszejko-Sochacka
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 20 października 2024

Michał - ocena Witam, korzytam z usług Pana Adam co sezon, ekipa bardzo dokładnie...
~Michał
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 9 października 2024

Krystyna Baranowska-Adamczak - ocena Firma Pana Krzysztof Podmokłego Green Nord w sposób profesionalny wykonała...
~Krystyna Baranowska-Adamczak
1

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 30 sierpnia 2024

Am - ocena Zdecydowanie odradzam współpracę z Azalia ogrody. Początkowo bardzo dobre...
~Am
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 3 sierpnia 2024

Sławomira - ocena Zlecenie wykonanie kaskady i oczka z fontana, plus nasadzenia.Solidna firma,...
~Sławomira
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 25 lipca 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
508

428

wątków

do góry