Widok

Ok, niech stracę....

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Właśnie wyjątkowo jechałem N13 na Chełm.
Oczywiście z EPICKĄ ZAJE**STĄ blondi, którą jacyś idioci puścili samą do domu autobusem...

Oczywiście wysiadła na moim przystanku. I bezczelnie wyprzedziła mnie idąc 4 kroki przede mną tym samym tempem ;)

Oczywiście 2.5 minuty zmagałem się z tym, żeby zagadać, że ją odprowadzę czy coś - po czym ona poszła w swoją stronę a ja swoją...

Fu*k my life... ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czytając Twoje posty, jak bardzo trzeba być prostym..... aby tak się zachowywać. Biedny, samotny Aradash. Święta całe siedzi tutaj zamiast spędzać je z kimś bliskim. Po nocach pisze, pluje jadem, nic jednak nie może zrobić. Z powodu swojej arogancji nie może ułożyć sobie życia. Uważa, że jest najmądrzejszy, wszystkich strofuje, daje rady jak żyć. Hmmmm... przepraszam, każe ludziom żyć wg jego reguł, bo inaczej będzie ich obrażał, aż im w pięty pójdzie. Niestety dla niego, mało kto przejmuje się tym. Większości żal jest biednego Aradasha. Samotność daje mu się we znaki tak ostro, że pluje na wszystkich którzy nie mieszczą się w jego kanonach inentligencji.
Współczuję Ci, z takim nastawieniem do innych ludzi będziesz płacić za godziny uczuć lub... ;-) Ciśnienie i frustracja Cię rozsadza.
Blondi mój drogi Aradashu jest nie dla Ciebie. Żyj dalej marzeniami o kobietach, ale większość z nich ucieknie jak będziesz się tak zachować. Pozostałe.... no cóż może jednak pośród nich będzie taka, która będzie chciała np. szarpać się w pracy korpo i potem jeszcze szarpać się z Tobą w domu i na dodatek będzie w Twoim typie. Nie bądź tylko zbyt wybredny i ciesz się jak dziecko, gdy któraś zwróci uwagę i nie będzie za czas z Tobą chciała pieniędzy.
Czytanie Twoich postów i odpisywanie, zajmuje dokładnie tyle czasu ile potrzeba w toalecie. Więc jak będę kolejny raz to odpiszę ;-)
Wesołych Świąt Tobie mimo że samotnych :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Blondi nie zając... ;>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy wchodzicie :p
Myślę sobie - wlezę - tyle postów, może namierzył Blondi... A tu lipa w sensie brzoza.
To na pocieszenie Iggy Pop ze świetnej ubiegłorocznej płyty:
https://www.youtube.com/watch?v=tjSnrDikc4M
wiem, wiem - już poniedziałek;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt Ci nie każe czytać ;]

Jesssu, Aradash, dyspensę na Święta chociaż zrób ;P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znów błąd.

Ja - poza 'obrażaniem' ludzi - zawsze dorzucam do wypowiedzi argumenty, fakty i dowody moich tez. Tak jak teraz.

Ludzie - których tak sumiennie bronisz - niestety takiej umiejętności nie posiedli ;) Ty ewidentnie również nie - i to jest stwierdzenie faktu, a nie obrażanie. Mówiąc kolokwialnie - jesteś głupi. Czy stwierdzę to pisemnie, czy w innej formie, czy ładnie czy wprost - zmiana słowa/określenia, albo nie podnoszenie tej kwestii w ogóle w żadnym stopniu nie zmieni Twojego stanu :D Niezależnie od tego czy w to wierzysz czy nie, czy robi to na Tobie jakiekolwiek wrażenie czy nie - Twój stan pozostaje bez zmian.

I to jest coś, co mnie bawi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

LoL nie widzę potrzeby. Zwłaszcza przy takiej słabej prowokacji.
Masz lekceważący stosunek do każdego rozmówcy o wspaniały. Mnie to bawi, bo to raczej o Tobie źle mówi niż o innych :-)

Po co mam cokolwiek tłumaczyć lamusowi nie potrafiącemu się podpisać... a może się boisz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

???? Oświeć mnie, o wspaniały!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest diametralna różnica między obrażaniem a stwierdzeniem faktu :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jak zwykle obrażasz innych. Myślisz, że jakakolwiek wartościowa kobieta spojrzy na Ciebie przychylnie jak będziesz zachowywać się jak Sebix dyskoteki w remizie?
Pokazujesz jedynie jaki mizerny jesteś jako partner.

Jak wyżej - odpowiadanie na bełkot jakiegoś anonimowego lamusa mija się z celem :D

Ale odpowiedź jako tako będzie ;D

Musisz więcej i częściej racjonalizować!
Praktyka czyni mistrza - kiedyś się nauczysz.
I naucz się czytać ze zrozumieniem ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kolokwialnie mówiąc, piern.czysz jak potluczony. Masz swoje fazy jak zawsze. Stary kawaler który przeżywa w necie, że widział atrakcyjną dla niego kobietę i ma nadzieję, że może odezwie się na forum w którym w jego mniemaniu bryluje. Infantylne i żałosne. Ogarnij się wreszcie chłopie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem z kim rozmawiam, więc odpowiadanie na oszczerstwa jest niestety bezcelowe :D
A jeśli nie masz nawet pomysłu skąd się czerpie wiedzę to kompletnie nie mam z Tobą o czym dyskutować :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jakiś Ty wyrozumiały... ;P

powiedzmy że toleruje wszystkie nie awangardowe kolory ;]

Adarash, skąd masz taką wiedzę o życiu. Jesteś starym kawalerem , nie miałeś nigdy kobiety. Czy wiesz ile kosztuje kilogram ziemniaków ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

wdr jest oddany swojej żonie, jakiekolwiek włosy by miała ;P

Nie "mądrzę się" tylko odpowiadam :D
Po odpowiedzi widać, że ewidentnie zrozumienie elementarnej psychologii i relacji damsko-męskich Cię przerasta :D

"Utrzymać" to sobie możesz co najwyżej worek z cebulą.
Każdy związek, w którym nie ma w miarę RÓWNEGO zaangażowania obu stron się prędzej czy później rozpada.
Nie mam najmniejszego zamiaru "utrzymywać" jakichkolwiek relacji za wszelką cenę - jeśli tak robisz to szczerze współczuję.

Rozumiem, że nie masz swojego ulubionego typu i "bierzesz" wszystko jeśli tylko dostajesz taką możliwość? :D
do góry