Widok

Ok, niech stracę....

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Właśnie wyjątkowo jechałem N13 na Chełm.
Oczywiście z EPICKĄ ZAJE**STĄ blondi, którą jacyś idioci puścili samą do domu autobusem...

Oczywiście wysiadła na moim przystanku. I bezczelnie wyprzedziła mnie idąc 4 kroki przede mną tym samym tempem ;)

Oczywiście 2.5 minuty zmagałem się z tym, żeby zagadać, że ją odprowadzę czy coś - po czym ona poszła w swoją stronę a ja swoją...

Fu*k my life... ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mądrzysz się jak...
Wspólny język znajdziesz na pewno z jakąś feministką. Będziecie się nieustannie spierać, ścierać i dyskutować. Może trafisz jeszcze, że będzie w Twoim typie.
"Epicka" którą widziałeś w autobusie, bezmózga raczej nie jest, ale nie dorasta Ci nawet do pięt. Nie zdobędziesz jej z Twoim ego, a już na pewno nie utrzymałbyś jeśli jakiś cudem udałoby Ci się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@w moim typie są ...... blondynki.
no ja rozumiem szczupłe (albo nie za szczupłe) , wysokie, niskie, ładne (cokolwiek to znaczy choć osobiście nie słyszałem jeszcze wyznania "mi się podobają brzydkie") , ale blondynki ? ....a jak sobie włosy ufarbuje to koniec związku tudzież rozwód ?! Dobrze że kolor lakieru do paznokci jest dowolny ;]

A później się dziwić że kobieta wybiera samochód taki a nie inny, bo jest czerwony i pasuje do torebki... ;P

"Kto mnie zna, nie ma żadnych wątpliwości o moich preferencjach."

Jak się pochwaliłeś ile rozpoznajesz kolorów to mimo że Cię znam naszły mnie wątpliwości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Mam nadzieję, że nie czyta tego forum. 'Jak okaże się bezmózgą ignorantką to z całą pewnością' - przy takim stawianiu sprawy delikwent byłby już u mnie trafiony/zatopiony:P"

Bo (jak zwykle, jak większość...) nie rozumiesz co właśnie przeczytałaś i do kogo to było skierowane :D
Jeśli blondi również nie zrozumie, to z kolei ona nie będzie w moim typie :D
Więc niewiele mnie interesuje, czy ja byłbym w jej...

"chemia, emocje, feromony"
To nie bierze się stąd, że "dwie osoby są w swoim typie" - w moim typie np. są ładne nie za szczupłe wysokie blondynki.
Twoja "chemia i emocje" na które Wy zwracacie uwagę wbrew temu co Ci się wydaje nie mają absolutnie nic wspólnego z tym, czy ktoś komuś wizualnie się spodoba ani tego jak się zachowuje czy odzywa czy jakie ma poglądy...
To jest kwestia WYŁĄCZNIE tego, czy facet wie (w naturalny lub wyuczony sposób) jak traktować i jak rozmawiać z kobietą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

@μ:

We wojsku, za kota, musiałem wcisnąć się w szalokominiarkę jako sukienkę i tańczyć z kolegą, również wcisniętym w szalokomiarkę.
Pech chciał, że kolega był drobniutkimm blondynkiem.
Zgłosiłem dziadom stanowczy protest, że nie mogę z nim tańczyć, bo mi przy nim staje.
Przyjęli ze zrozumieniem, bo ludzkie dziady byli. Miałem odbój od tańców :D

Na ten temat akurat mogę żartować do bólu...
Kto mnie zna, nie ma żadnych wątpliwości o moich preferencjach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

>Ja co prawda w Aradashu raczej bym się nie zakochał

Wiewióro, to "raczej" jest nieco niepokojące ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

'Ja co prawda w Aradashu raczej bym się nie zakochał (choć pewności nie mam, bo na oczy nie widziałem ;])'

Usmarkawszy się ze śmiechu i zdechłszy :))))))))
Ara, good luck!

Stare ludowe przysłowie mówi: "Każda potwora znajdzie amatora".
W drugą stronę również to działa.
Patrząc, jacy ludzie znajdują swoje drugie połówki, absolutnie w to nie wątpię :D

Ja co prawda w Aradashu raczej bym się nie zakochał (choć pewności nie mam, bo na oczy nie widziałem ;]) ale nie wątpię, że takie miękkie i różowe po swiecie chodzą. I moze własnie feromony Aradasha doskonale to wyczuły :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co obserwowane z boku potrafi bawić do łez, pod warunkiem właśnie, że właściciel/-ka rozbuchanego ego nie strzela ciężkim fochem tylko dlatego, że obiekt zainteresowania nie podziela tego (samo)zachwytu;)

Facetów to nie dotyczy- znakomita większość z nich uważa się za najbardziej interesujacych, przystojnych i pociągających... :)

Ara, kciukam oczywiście, ale weź poprawkę, że najzwyczajniej w świecie możesz nie być w jej typie, nawet jeśli obiektywnie uzna, że jesteś ok. ale chemia, emocje, feromony... te sprawy;)
Ps. Mam nadzieję, że nie czyta tego forum. 'Jak okaże się bezmózgą ignorantką to z całą pewnością' - przy takim stawianiu sprawy delikwent byłby już u mnie trafiony/zatopiony:P

"stracisz szybko w jej oczach"

Jak okaże się bezmózgą ignorantką to z całą pewnością ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Z Twoim podejście do życia, umoralnianiem, mądrzeniem się, etc. nawet jeśli jakimś cudem uda Ci się do niej "zbliżyć" stracisz szybko w jej oczach. :)
No chyba, że leci na kasę, a Ty tak często się chwaliłeś, że twierdziłeś w postach, że nie narzekasz. Tylko dlaczego zatem wracasz autobusem nocnym, zamiast taksówką? :P To chyba także odpada w takim razie ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

>....gdyby jednak nie było epickiej blondi to na pewno będzie epicki kierowca autobusu. ;)

Chyba musiałby się bardziej nachlać, żeby zwrócić uwagę na epickiego kierowcę ;P
Ale czekamy na ciąg dalszy relacji z wydarzeń :D

@Ja też nie mogę się doczekać aż znów ją spotkam ;)

wystarczy się znowu nachlać ;]

....gdyby jednak nie było epickiej blondi to na pewno będzie epicki kierowca autobusu. ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też nie mogę się doczekać aż znów ją spotkam ;)
Wcięty byłem - o czym ewidentnie świadczy niniejszy temat. Ale po % się nie odzywałem więc wciąż jej się podobam :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

> "zarąbistej blondi" (tak została określona?)

z a j e * i s t a, nie zarąbista ;)

>wysoka... d*pa tam wysoka... *wyższa niż większość

Nie ma to jak edytować wpis ;/

Wrzuciłam w obserwowane. Nie mogę doczekać się reakcji "zarąbistej blondi" (tak została określona?) gdy już zaczepi ją największy gentelmen na tym forum :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wziąłeś poprawki na stan Aradasha. Z pozycji czworaków każda jest wyższa ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry