Widok

Okna dźwiękochłonne/dźwiękoszczelne - czy warto?

Mieszkam przy ruchliwej ulicy i planuję wymianę okna w sypialni na okno dźwiękochłonne. Teraz mam okna plastikowe, ale słabo izolują hałas.
Czy ktoś z Was wstawił sobie takie okno akustyczne i zauważył różnicę? Czy warto je wymieniać? A może znacie jakąś firmę z Trójmiasta, która specjalizuje się w tego typu oknach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć
Ja w zeszłym roku wymieniałam okna w Gdyni przy ulicy Świętojańskiej.
Wymieniłam prawie nowe okna PCV na okna drewniane, różnica w wyciszeniu jest kolosalna. Moje okna wymieniała mi Firma STWW Okna i Drzwi z Gdyni ich nr.tel 605-997-221. Firma jest godna polecenia.
Jak będę chciała zrobić jakiś remont w mieszkaniu na pewno będę korzystać z ich usług.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam polskiego producenta OknoPlus, dbają o standard okien w tym sensie, że korzystają z lepszej kategorii materiałów i samo łączenie jest tak zrobione, żeby potem ciepłe powietrze oknami nie uciekało, głęboko osadzone okna w ramie, nie ma jakiś przewiewów.
Mose Sarto na poczatek dobrze wyregulowac docisk uszczelek ja to robie darmar2@op.pl

Kupiłem https://djjasiu.pl/okna-pcv-i-inne-rodzaje-w-bydgoszczy/ jestem bardzo zadowolony z wyboru.

Inne tematy z forum Remont - porady

Panele winylowe (3 odpowiedzi)

Podłoga winylowa podbija Europę u nas znana m.in w hotelach, restauracjach, biurach, czemu boimy...

Kamień dekoracyjny w dużym pokoju? (44 odpowiedzi)

Planujemy położyć na głównej ścianie pokoju. Jak Wam się podoba? Czy mogę na nim powiesić telewizor?

łazienki remont (39 odpowiedzi)

czy może ktoś polecić ekipę do remontu łazienki w bloku w gdyni czy warto kłaść kafelki na dużej...

do góry