Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł - ocena Jestem bardzo zadowolony z wizyty serwisu Megabud. Brama garażowa i okno...
~Paweł
-

ostatnia odp. 11 godzin temu

dodano: 14 maja 2026

JaC - ocena Wymiana uszkodzonego elementu (nie domykały się drzwi balkonowe) +...
~JaC
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 13 maja 2026

Tcharkovsky - ocena Profesjonalne podejście. Od konsultacji, doradztwa, poprzez pomiar, termin...
~Tcharkovsky
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 6 maja 2026

schmidt - ocena Tragedia. Z Panem Tomaszem brak kontaktu. Pan tomasz jakiś ponury. Zrobił,...
~schmidt
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 28 kwietnia 2026

Dawid Ratajczak - ocena Bardzo nie polecam Tej firmy i wręcz przestrzegam przed współpraca. O...
~Dawid Ratajczak
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 21 kwietnia 2026

Roman - ocena Bardzo solidny fachowiec i punktualny - jak każdy Edward. Prawdziwy pasjonat,...
~Roman
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 18 kwietnia 2026

szczech.marzena@gmail.com - ocena Fachowa i szybka pomoc. Dobry kontakt. Polecam
~szczech.marzena@gmail.com
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 10 kwietnia 2026

Joanna - ocena Serdecznie dziękujemy GFO za profesjonalny i przemiły przebieg prac od...
~Joanna
-

dodano: 29 marca 2026

Igor - ocena Firma JABI zrobiła na mnie świetne wrażenie profesjonalna obsługa, terminowy...
~Igor
-

dodano: 25 marca 2026

Michał - ocena Wymiana okien w domu jednorodzinnym w Trąbkach Małych. Ekipa Pana Dawida...
~Michał
-

dodano: 22 marca 2026

ewa grabowska - ocena Pan Vitalij w pełni profesjonalny, przygotowany na wszystkie opcje. Stare...
~ewa grabowska
-

dodano: 17 marca 2026

Dorota i Sławek Kijowski - ocena Szybki i sprawny montaż , estetyczne wykonanie. Trudno mi ocenić użytkowanie...
~Dorota i Sławek Kijowski
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 14 marca 2026

Joanna Różyny - ocena Wielkie podziekowanie za termookna GFO i profesjonalny montaz ekipy P.Dawida...
~Joanna Różyny
-

dodano: 13 marca 2026

Zbyszek - ocena Pierwsza firma, która przy moim remoncie nie wykończyła mnie nerwowo. Wymiana...
~Zbyszek
1

dodano: 20 sierpnia 2025

OM - ocena Jestem mega zadowolona z usług firmy JABI. Zarówno zakupione przeze mnie okna...
~OM
1

dodano: 30 grudnia 2025

PAtrycja Wojda - ocena Montaż plis przebiegł bezproblemowo. Dodatkowo wymiana klamek oraz regulacja...
~PAtrycja Wojda
1

dodano: 7 stycznia 2026

Grzegorz - ocena Jestem bardzo zadowolony, zarówno z obsługi jak i z jakości zamówionych...
~Grzegorz
1

dodano: 10 marca 2026

Piotr - ocena Tonio, solidnie i czysto.
~Piotr
-

dodano: 15 lutego 2026

Karolina Rożeńska Butyłow - ocena Profesjonalne doradztwo, realizacja na czas i wysoka jakość produktów- to...
~Karolina Rożeńska Butyłow
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 31 stycznia 2026

Joanna - ocena Profesjonalny i szybki montaż.Bardzo dobra jakość.Jestem bardzo zadowolona.
~Joanna
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 26 grudnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1261

995

wątków

do góry