Widok

Okradziona we własnym domu

Poszukuję Niani na niania.pl i dzisiaj była u mnie Pani z Niedźwiednika podawała się za Katarzynę P. (dla zainteresowanych mogę podać nazwisko choć nie wiem czy prawdziwe) lat 31 i ma dwujkę swoich własnych dzieci chłopca 11 lat i dziewczynkę lat 6. Nie bardzo chciała rozmawiać o sobie odwracając uwagę na moje dziecko, ciągle ją zagadywała a gdy ja o coś spytałam to jednym słowem odpowiadała lub w ogóle schodziła z tematu i mówiła o jakiś dzieciach swoich znajomych. Dwukrotnie była w łazience w której trzymam biżuterię i akurat pech chciał że mój ulubiony pierścionek leżał przy zlewie bo zdjęłam go gdy myłam ręce a później nie ubrałam i pamiętałam o nim dokładnie, siedziała w łazience zbyt długo i słyszałam jak zamykają się moje szafki. Gdy wyszła z łazienki zaraz się ubrała i poszła do domu, a ja zaraz za zamknięciem drzwi poleciałam do łazienki po mój pierścionek a jego już tam nie było :-(((( byłam cała roztrzeciona i nie wiedzialam co mam zrobić, sparaliżowało .......
Tak więc ostrzegam przed Nianiami z ogłoszenia....
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
kurcze , przykro mi :-( może na przyszłośc jak spodziewasz się kogos obcego to nie zostawiaj nic cennego na wierzchu i nie zostawiaj gościa samego w pokoju...lepiej uważac jak widac ....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
przepraszam za błędy, to z pośpiechu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
a czy ta pani ma rude któtkie włosy?bo u mnie byla taka pani włsnie z niania.pl i wydawała mi się podejrzana, też miała na imię katarzyna i nazwisko na P.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
króciótkie ale czarne i chyba z jakimiś pasemkami, rude czy jasne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może na policje trzeba ten fakt zgłosi ć....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
o ja współczucia!
może to jakaś kleptomanka? bo bo ona zarobi na jednym pierscionku? tyle zachodu dla pierścionka?
Sprawdź, czy czegoś więcej nie wyniosła... a może robiła rekonesans przed kradzieżą, czy warto się do Was włamywać, bo np macie fajny sprzęt albo co...
image[/url]image[/url]
mąż z nią rozmawiał i powiedziała to niech Pan sobie wzywa policję i go wyśmiała, oczywiście przez telefon rozmawiali
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgłos na policję
nie znam portalu niania.pl ale może jest szansa na ukaranie tej "niani"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeezzuu w szoku jestem ,kurde przyjdzie ci ktos do domu i takie numery robi...przykro mi...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ona już usunęła swój profil z niani a danych też nie znam tylko numer tel. i pewnie fałszywe nazwisko
normalnie szok jak ludzie potrafią być bezczelni! współczuje
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
DZwonić w takim przypadku na policję. Możę nie odzyskasz tym razem piersiconka ale moze babka wpadnie przy kolejnym takim numerze, będą chociaż wiedzieli, kogo trzeba miec na oku...
image

image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a i wiem o niej tyle że w niedziele w domu robi paznokcie, tak mi powiedziała
może to to samo babsko co na ulicy naciąga dziewczyny na 20 zł na paliwo..
współczuję... sama szukam niani
image
image

[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/859
Dziewczyny moja rada, legitymujcie osoby, które wpuszczacie do domu. Ja byłam kiedyś opiekunką i moi przyszli pracodawcy poprosili mnie o pokazanie dowodu. Tłumaczyli to że czasy są jakie są i muszą wiedzieć czy ja to ja:) Nigdy nie miałam im tego za złe wręcz przeciwnie jak słyszy się takie historie to sama tak bym się zachowała. Zresztą pamiętam, że kiedyś moja mama też spisała dane z dowodu przyszłej opiekunki mojego brata.
image
image

image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sorry, ale słyszałaś szafki i nie zareagowałaś??? Dziwne to dla mnie.
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem że założycielce wątku to już nie pomoże ale może inne dziewczyny unikną takich nie przyjemnych przeżyć.
image
image

image
jesli masz do niej nr tel, to moze mozna by jakąs zasadzke zorganizowac:)
zadzownic zeby przyszła cos podłożyc i juz ja masz,,tylko ze policja musiała by brac w tym udział,,,

imageimage
do góry