Widok

Okruchy życia - spektakl gościnny

Okruchy życia Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Okruchy życia - spektakl gościnny.
Okruchy życia

W tym niecodziennym spektaklu zagrają dzieci i młodzież z całej Polski. Urzekająca muzyka, efekty specjalne i przede wszystkim poruszająca historia sprawią, że wiele osób, które zawitają do Opery Bałtyckiej spojrzy inaczej na problemy współczesnego pokolenia.

Bohaterowie wczują się w role, bardzo dobrze znane każdemu z nas. A może okaże się, że oglądając spektakl ujrzymy w ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miejsce spektaklu

W treści artykułu jest Opera Bałtycka, a w miejscu imprezy - Teatr Miejski. Jaka jest właściwa wersja?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pierwotnie miała byc opera

ale jednak ktoś stwierdził,ze ma być jej remont i stąd teatr miejski.

Info 100% pewne-uczestniczę w spektaklu "od zaplecza" :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

SPEKTAKL W GDYNI

Witam ! Przesłaliśmy już sprostowanie o zmianę artykułu do Trójmiasto.pl. Spektakl zostanie zagrany w Teatrze Miejskim w Gdyni oraz ponownie pojawi się też na scenie letniej 26 lipca 2010r. Gorąco zapraszamy wszystkich do Gdyni :) Kolejne spektakle m.in. w Warszawie, Łodzi, Krakowie oraz innych miastach. Zapraszamy do miasteczka niesamowitych "okruszków", które tworzą to niesamowite widowisko :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

na scenie letniej?

Na scenie letniej czyli gdzie?

okruszki

spektakle będą wystawiane 5,6,7 lipca w teatrze miejskim w gdyni
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słyszałam, że bilety po 50 zł będą !!!!!
Nie opłaca się jechać na jakiś denny spektakl :/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 38

A niech mnie, wielki krytyk narodu polskiego przemówił! I to tydzień przed premierą! Czyżby jakieś złe wspomnienia z dzieciństwa związane z okruchami? Może stąd ta niechęć? Bo, jak mówi przysłowie, nie ocenia się książki po okładce, a tu ewidentnie 'Adi' nie stosuje go w życiu ;]
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

to i tak taniej niz w teatrze muzycznym.

Poza tym co dziś nie kosztuje? Nie da się w Polsce robić takich przedsięwzięć za darmo.

Dzieciaki grają i śpiewają,aż ciarki po plecach biegają...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

W tym roku byłam z grupą dzieciaków na tym przedstawieniu w teatrze miejskim w Gdyni byli zachwyceni. Na widowni byli ludzie w różnym wieku i wszyscy po spektaklu byli jednogłośni - jest CUDOWNE! Może najpierw trzeba zobaczyć żeby oceniać.

Hej..........

ja była ma tym spektaklu i był ciekawy, przedstawiał życie młodzieży i dzieci ;) nie ocenia się książki po okładce :)

Bilety były tanie

nie ocenia się książki po okładce :) Byłam na tym Musicalu i był całkiem ciekawy....polecam szczególnie dzieciom i młodzieży ;)

on nie jest denny

on nie jest denny teraz tak wszystko kosztje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To artykuł mówi źle bo premiera jest 4 lipca o godz. 15:30 w Gdyni w Teatrze miejskim. Wiem bo mam wiadomości od samego rezysera
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

I to jest musical o tresci bardzo fajnej, polecam bo znam z prób jak to ma wyglądać
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

;)

polecam, polecam - mam płytkę z utworami, jest suuuuuuuper
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bzdura - szkoda czasu, lepiej iść na rower , albo pobiegać :)

Zaduch, bakterie, kaszlą, prychają ludzie na widowni , i jeszcze bachory na scenie skaczące, a bilety mega drogie !!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 46

Hahaha

Współczuje bywania jedynie na teatrzykach szkolnych. Przy spektaklach w całej Polsce, ten projekt nie wydaje się "show skaczących bachorów". Jak mówi spektakl : Dedykowany tym dorosłym, którzy zapomnieli że byli dorośli. Tak jak osoba powyżej. Przyjść, zobaczyć, i spróbować zamienić któregoś z młodych aktorów... Potem się wypowiadać proszę!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

zaduch to ty masz w głowie...

bachorze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Asik !!!

Weź wgl.Widziałaś(łeś) ten spektakl??? Nie oceniaj!!!!Jest NAJLEPSZY!!! Weź wgl ŻAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIE OCENIAJ JAK NIE OGLĄDAŁAŚ(ŁEŚ)!!!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6

ADI!!!

Patrzcie znalazł się EXPERT od ....eHEM!!Kurde LUDZIE!!!!Widzieliście???Nie???To po jaką cholerę takie BZDURY piszecie???!!! Aż Was SZKODA!!!!!!!!!!:/
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

..Asik

A ja nie zgadzam się ze zdaniem Asik i sądze że ten musical nie będzie zwykłym przedstawieniem ale musicalem którego jeszcze nikt nie widział..Miałam okazję zobaczyć ich w Warszawie i sądze, że jest to jedna wielka grupa przyjaciół którym zależy na tym co robią..Pozdrawiam A^^. : ))
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

No i takie posty lubię ;)
Nie no naprawdę Ci ludzie odwalili kupę dobrej roboty i Harowali przez 10 miechów - WARTO TO ZOBACZYĆ ;*
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

;)

Ja się nastawiam pozytywnie na ten spektakl.
Mam nadzieje ,że te dzieciaki pokażą na scenie ,że nie trzeba być profesjonalnym aktorem tylko kimś z wyobraźnią i marzeniami aby zagrać w takim spektaklu.
Już wykupiłam bilety i mam nadzieje ,że ludzie oceniający z góry źle ten spektakl będą się mylić.
pozdrawiam ;))
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super polecam

Super musikal !!! widziałam próby. Dzieci super grają i śpiewają, fantastyczne utwory, bardzo dobra muzyka. WIDOWISKO godne polecenia. Dzieci i organizatorzy zrobili kawał dobrej roboty. Choć są to ich początki, to spektakl jest zrobiony profesjonalnie. Polecam to widowisko. Chwała reżyserowi i twórcy muzyki oraz tekstów. Więcej takich pomysłów .
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłam !!!!!!!!!

Byłam na premierze, polecam.
Dzieciaki dały czadu, spektakl pełen emocji i wiary w dzisiejsza młodzież.
Gratulacje dla twórców, oby więcej takich ludzi ;)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Daje do myślenia

Widziałam wiele musicali, ten jednak ma w sobie coś co nawet dorosłemu daje dużo emocji, są chwile radości, smutku, zamyślenia, sama przez chwilę cofnęłam się w dawne czasy:), widzę na scenie wspaniale przygotowane dzieci. One tego nie grają one to przeżywają i to jest właśnie piękne, przecież mogły jeździć na rowerach a wybrały bardzo ciężką pracę po to by udał się ich wspólny cel jakim jest podróż do świata sztuki. Musiały pogodzić codzienne przygotowania ze szkołą. W imieniu tych dzieciaków i młodzieży zapraszam Was wszystkich i małych i dużych na to widowisko bo każdy znajdzie w nim coś dla siebie. Historia jest bardzo "na czasie". Nie ma tam typowej sieczki, każdy utwór daje do myślenia. Byłam, widziałam i obserwowałam reakcje, dzieciaki na widowni zaczynała łączyć więź z młodymi wykonawcami a po zakończeniu mówiły do swoich opiekunów " mamo, widziałaś tam były same dzieci, ale super, możemy jeszcze raz..." słyszałam na własne uszy. Tak więc, tyle emocji i wrażeń pozostawia ten jak to ktoś tu powiedział spektakl na który nie warto iść. Gratuluje Karolowi Świtajskiemu, że poskromił taką bandę:) warto było. Życzę wszystkim wielu sukcesów, a że będą w to nie wątpię.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1
Faktycznie daje wiele do myślenia.Warto zobaczyć,byłam na premierze.Dzisiaj poszłam jeszcze raz.Te dzieciaki maja szansę zdobyć sławę.Pięknie śpiewają,młodzi chłopcy rewelacyjnie tańczą.Byłam pełna zachwytu.
Życzę wam dzieciaki aby w innych miastach publiczność tak samo dopisała jak w Gdyni.
OWACJE BYŁY NA STOJACO.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

A mnie się nie podobało, szkoda kasy :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17

To może jakieś konkretne argumenty?

Co sprawiło,że szkoda kasy?

Nie denerwuj się i napisz - tak na spokojnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Odpowiem za Lenkę, bo mi również się nie podobało.

Banalna reżyseria - druga część jest - przepraszam za wyrażenie - "dopchnięta" do końca. Stanowi zlepek kilku źle wymyślonych skrótów - skąd ten przesadnie patetyczny sąd? Czy ta porażająca naiwność w (niby)konstrukcji postaci dyrektora szkoły, którego przepłaszają/wyganiają dzieci?

Kiepska reżyseria, drętwa scenografia - gdyby nie dobra gra świateł, nie byłoby cienia magii w tym spektaklu.
Inna rzecz, że dzieciaki wkładają w występ całe serce i za to im się należą wielkie brawa. Ale z tego przedstawienia nie czyńmy - apeluję do matek, ciotek i organizatorów spektaklu - wielkiego wydarzenia, którym ono NIE JEST, ponieważ można skrzywdzić te zdolne dzieciaki.
Na koniec ciepłe słowo do Karola Świtajskiego - szacunek za przygotowanie dzieci do tego spektaklu - i ruchowo i wokalnie prezentują się nieźle. A brak emisji głosu, czy dykcji można im w tym wieku wybaczyć.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

okruchy życia

NIE OCENIAJCIE TEGO SPEKTAKLU jak nie wiadomo jacy fachowcy.Skoro nie odpowiadają wam spektakle z udziałem dzieci,idżcie do teatru gdzie grają wielcy aktorzy....
Scenografia?????Przeciez Teatr Miejski jest małym,starym teatrem,nie dostosowanym do tego typu przedstawień.NIE DOSZUKUJCIE SIE W TYM BLĘDÓW,ZA KTÓRE NIE ODPOWIADA REŻYSER,DZIECI TAM GRAJĄCE.ZAMIAST TAK KRYTYKOWAĆ,ZASPONSORUJCIE WYSTĘP W WIEKIM TEATRZE,GDZIE SCENOGRAFIA,NAGŁOSNIENIE JEST NA BARDZO WYSOKIEJ JAKOSCI...PAMIĘTAJMY,ZE TO CARITAS,URZĄD MIASTA POZWOLIŁ,ŻE MOGLISMY OGLĄDAĆ TEN SPEKTAKL W GDYNI.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

odnośnie scenografii...

Na scenografię nie było po prostu pieniążków... Biorąc pod uwagę realia naszego kraju, ciężko się przebić nowo powstałej organizacji i uzyskać jakiekolwiek wsparcie, kiedy co chwile rzucane są pod nogi kłody... To co było zrobione powstało tylko i wyłącznie dzięki ludziom dobrej woli i było budowane w garażu przez garstkę młodych ludzi bez grosza przy duszy... Dlatego jest niestety tak ubogo, ale myślę, że dzieciaczki rekompensują wszystko, bo ich energia i niezwykła magia płynąca z tych uśmiechniętych twarzyczek, potrafi zaczarować i przenieść widza chociaż na moment do czasów dzieciństwa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uwagi

Zgodzę się w jednej kwestii z Tobą "ja też jestem na nie" - w spektaklu rzeczywiście zobaczyliśmy dość skąpą scenografię, która zapowiadała się na dość dużą, ale jak wiem początkowo spektakl miał być grany w Operze. Co prawda oświetlenie jest elementem scenografii i współgra z nim i scenograf musiał pracować nad tym by to razem zagrało i uważam, że magia dzięki temu była. Nie uważam, że nie jest to wielkie wydarzenie. Jak można przeczytać na stronie musicalu te dzieci przygotowywane były od października, widziałam w dziale edukacja, że codziennie odbywały się zajęcia, nawet w soboty, niedziele. Ciężka praca zespołu przygotowującego dzieci a także nich samych, trudne tonacyjnie piosenki do zaśpiewania, a przede wszystkim jak zauważyłam fakt, że są to zwykłe dzieci, część, które nigdy nie śpiewały i przez te kilka miesięcy osiągnęły wg mnie naprawdę duży poziom - ocena emisji głosu, dykcji czy też technik oddechowych w przypadku tak krótkiego czasu pracy z nimi, patrząc na niektórych zawodowych aktorów w teatrach pokazuje, że dzieci jeśli chcą to mogą wiele, ale to prawda dużo ćwiczeń przed nimi - tylko, że nie można wymagać od tych młodych ludzi, żeby umieli wszystko po kilku miesiącach pracy. Wg mnie projekt jest wielki, samą ilością dzieci, ilością czasu przygotowań (prowadzonych wolontarialnie - tak mówił reżyser w czasie jednego z wywiadów radiowych), serca włożonego w to co zobaczyliśmy na scenie, treści naprawdę bogatej i przesłania jako całości, które spektakl ze sobą niesie no i jak najbardziej ilości dzieci śpiewających na scenie jako głównych aktorów. Czasem pewnie o zmniejszeniu czegoś mogły decydować finanse, bo na kulturę zawsze środków brakuje. Nie mniej jednak ja uważam, że podjęcie się tak dużego wyzwania i przygotowania takiej grupy z całym składem grającym na żywo zarówno aktorsko jak i muzycznie potwierdza, że spektakl jest wart obejrzenia i stanowi tego typu pierwsze w ostatnich czasach przedsięwzięcie, za co chylę czoła wszystkim prowadzącym przygotowania do tego by taki projekt zaistniał. Widząc dzieci, które pokochały, bo to widać, chylę czoła pedagogom, którzy potrafili zjednoczyć tak różną młodzież. To jest wg mnie naprawdę coś i pedagogika Janusza Korczaka naprawdę dzięki takim ludziom może trwać dalej. Tak trzymajcie i grajcie spektakl jak najdłużej. Trzymam kciuki :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

O gustach się nie dyskutuje, ja byłam dziś drugi raz i na nowo odkryłam treść tego musicalu. Druga ekipa również super sobie radzi, wybieram się również na przedstawienie na scenie letniej, polecam, szczególnie rodzicom gimnazjalistów i licealistów, druga część daje do myślenia.
Trzymam kciuki za trasę po innych miastach w Polsce ;)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

ech

byłam... widziałam.... i powiem tak: wart 50 pln!!!! dzieciaki odstawiły niesamowity popis ... taniec extra-czasami gały wychodziły na wierzch - synchron niesamowity-szczególnie utwór "raz,dwa,trzy.." no i śpiew!!!! kochani!!!!! szok- jakiś magik z wytwórni powinien niektórych usłyszeć.....
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byłam ;)

Widziałam ten spektakl i muszę powiedzieć,że dzieci dały o wiele większą popisówkę niż dorośli aktorzy. Jestem pozytywnie nastawiona co do tego przedsięwzięcia . Naprawdę dzieciaki dają z siebie wszystko !! . Byłam na przedstawieniu na godzinę 17 więc widziałam tylko jedną obsadę ,ale wybieram się też na występ na scenie letniej i mam nadzieje ,że drugą obsadę też zobaczę :-).

Pozdrawiam Reżysera i całą ekipę :-)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

super

Byłam na spektaklu dwa razy - na premierze (gdzie główną rolę grali młodsi aktorzy-dzieci) i we wtorek (gdzie grali troszeczkę starsi ale dzieci-młodzież) .Piękne widowisko...piękna muzyka ..cudowna treść..przesłanie ..każdy kto wątpi w możliwości dzieci i młodzieży kto nie widzi w nich dobrych istot jest w błędzie -ten kto tego nie dostrzega powinien obejrzeć Okruchy Życia" ...Doskonale przedstawione jest podejście nas dorosłych zabieganych, pochłoniętych pracą do problemów naszych najbliższych...często sami nie dostrzegamy ,nie doceniamy ich zdolności, możliwości ich pasji ich problemów i zmartwień....musical przyznam bardziej dotarł do mego serca w obsadzie tych nieco starszych dzieci(ponieważ sympatia,która pomiędzy nimi powstała i godzenie się na to ojca-nauczyciela Tomka ,jak też walka Bastiana z samym sobą chyba jednak odnosi się do nieco starszych dzieci)jednak podkreślam że oba spektakle były wyśmienite...godne polecenia dla całych rodzin...dla dorosłych , rodziców , pedagogów, zwykłych szarych ludzi ..polecam moja ocena to zdecydowanie 5/5...życzę całej grupie dzieci,reżyserowi i wszystkim ,którzy pracują przy tym projekcie samych słonecznych dni-ciesze się bardzo że ktoś pomyślał o pokazaniu ludziom dzisiejszych problemów...-anioły są wśród nas .....kochani wierzcie że w każdym dziecku można dostrzec anioła....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

widzielismy polecamy

nylo naprawde super... i daje do myslenia
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

miusical

Jest godny polecenia,w szczególności rodzicom.Cieszę się,że nie ma w tym pięknej oprawy,kostiumów,wystrzałów itd.Powinniśmy sie skupic na przesłaniu tego spektaklu a nie na oprawie. A po wyjściu z teatru,zastanówmy sie czy mozemy być lepszymi rodzicami,lepszymi ludżmi.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Warto!

Widziałem, i polecam wszystkim! Spektakl jest skierowany zarówno do dzieci i młodzieży, jak i dorosłych. Ciekawa fabuła, rewelacyjna muzyka. Na pewno nikt się nie będzie nudził!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moim zadanie ten musical jest najlepszy jaki widziałam...
opowiada o prawdziwych problemach...
Jest naprawde super polecam kto nie widzial!!!!!!!!!!!1111
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

bez przesady

przecież to fuszera i popelina. Robiona przez grafomana - cel szczytny, ale tylko tyle... Rozumiem, że te pozytywne komentarze piszą rodziny występujących. Prawdziwy musical jest w Teatrze Muzycznym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

wypowiedzial sie znawca ...

jestem osobą, która śledzi to co się dzieje na rynku muzycznym, zwłaszcza w Trójmieście. Śledzę też ile pieniędzy dostają różne teatry na swoje projekty i teatr muzyczny był teatrem muzycznym za czasów Pana Jerzego Gruzy, który pilnował jakości, patrząc na spektakl skrzypek na dachu, obecnie wg mnie najlepiej aktorsko grane przedstawienie w muzycznym. Prawda jest taka, moj drogi taka prawdo, że po pierwsze, jeśli się weźmie 2,5 milionowe dotacje na teatr jakie dostaje muzyczny, to spektakle powinny być na naprawdę wyższym poziomie, jeśli brać pod uwagę to, jak one wyglądają mając takie środki i zatrudniając wysokiej klasy kadrę i profesjonalnych aktorów, to wg mnie gdy płacę duże sumy za wstęp to to można nazwać popeliną. Nie możesz podważać, również tego, jakby drogi kolega poczytał sobie kto realizował ten spektakl okruchy, że choreografem była osoba, która wielokrotnie zdobywała główne miejsca na międzynarodowych konkursach, że przygotowaniem dzieci, które były z castingów zajęły się profesjonalne osoby, bo tak było, akurat się tym interesowałem, jak małym budżetem spektakl dysponował, to nie wiem, czy kolega prawda byłby w stanie dyskutować na ten temat. Proszę nie obrażać ludzi, którzy pracowali ciężko nad tym, by spektakl wyglądał jak wygląda. O gustach nie dyskutuję, ale prawda jest taka, że spektakl ma przesłanie, jest zrealizowany profesjonalnie, przez naprawdę zaangażowanych młodych ludzi. To raczej Pan prawda jest z teatru muzycznego i robić pragnie pod góre tym młodym ludziom grającym w spektaklu. Życzę powodzenia Pana ukochanemu teatrowi, którego pobija wiele mniejszych scen, po pierwsze za aktorstwo, czasem za lepszą synchroniczność na scenie i czasem za całokształ.

.

Obejrzałam ten musical dopiero niedawno. Ogólnie fajny pomysł, fajnie zagrane i wgl. Rozśmieszyły mnie trochę historia "miłości" pomiędzy Bastianem, a Kasią, która jest od Niego jakieś 2 lata starsza. Spektakl był świetny. Gratuluję pomysły i głowy, która zdołała to ogarnąć.
I BRAWO młodzieży, która to tak pięknie odegrała !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chcialam isc ale kiedy? Przeciez normalni ludzie o tej porze pracuja

spektakle dla szkół

najbliższe spektakle wyraźnie są realizowane z nastawieniem na szkoły, jak pytałem to miejsca znikają, a myślę, że 3 spektakle w ciągu dnia to dla tych młodych aktorów to i tak naprawdę duży wysiłek :) trzymam kciuki. Zabrać całą pracę na 8:30 to teatru :)

jkulgufjfl

Opinia została zablokowana przez moderatora

Super, warto iść na spektakl

Byłam dziś na tym musikalu, super. Bardzo mi się podobało. Bardzo ładna muzyka i teksty. Dzieci grają bardzo profesjonalnie. Można dużo się nauczyć. Warte polecenia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
No, ja byłam. każdy ma własne zdanie. mi się podobało jak pracowały przy tym musicalu dzieci, ale za to kiepskie zakończenie, banalne, a jakże dziwne tańce. I nie jestem jakimś bachorem, co nie zna sie na teatrze. Było "Niezłe"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Spektakl

ja bylam i bylo zajefajnie super obsada wcale nie takie denne... ja na pprzyklad bylam zachwycona. naprawde warto!!!! ja ogdladalam w gdansku i mialam okazje zobaczyc naprawde cos niezwyklego............... pozdrawiam cala obsade , trojmiasto oraz ich mieszkancow do zobaczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!^^^^
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

miejsce spektaklu

Ja ogłądałem 14 czerwca w filharmoni bałtyckiej a teraz gdzie będzie to nie wiem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

04.03.2013 - Filharmonia Bałtycka, Ołowianka

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak bardzo chcialam to obejrzec,ale godziny nie dla ludzi pracujacych,a szkoda:(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czemu tak późno ...

informujecie szkoły o spektaklach :( dzwoniłam po otrzymaniu listu i okazało się, że miejsc już nie ma. Kiedy będą następne spektakle, żeby zdążyć zrobić rezerwację.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

SZKODA...

To fakt,że za póżno dochodzą wiadomości o granym spektaklu i gdy człowiek sie dowie to juz biletów brak...szkoda, ze nie gracie wieczorem-dla pracujących?Pozdrawiam cały zespół i czekam na następny spektakl. bo moze wtedy sie załapie i pójdę z całą rodziną ...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepiej śledzić terminy na Trójmiasto.pl

Opinia została zablokowana przez moderatora

Aco ?

wg mnie spektakl powinien być grany częściej, bo koleżanki chcą również zabrać dzieci na ten spektakl :) a zawsze już brakuje miejsc.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rewelacja

Byłam dzisiaj z moimi gimnazjalistami - pierwsza klasa, szli z dużym oporem - że kino i kręgle fajniejsze. Po przedstawieniu - CHEMY IŚĆ ZNOWU DO TEATRU - NIC LEPSZEGO DLA NAUCZYCIELA.Spektakl powyżej 12 lat - moim zdaniem.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

plusujcie dzieci,plusujcie....

a potem jarajcie się ile to plusików jest po postami hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

zapraszamy.....

super sprawa ,,,graja dzieci ,,,ale jak aktorsy juz od 4 lat .....spektakl uczący i bawiacy ....ze sceny ,,,śpiew , taniec.....jak w prawdziwym musicalu.....idźcie bo warto
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

cd...

prawdziwa ...gra dzieciaków.....pełne zaangażowanie ...i ciężka praca ...byliśmy rodzinnie warto
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

rerere

Super wystep byłam tam z klasa w poniedziałek 17 marca 2014 było zaje i efekty świetlne i dźwiękowe no nie do opisania jednym słowem polecam na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

rewelacyjne zagranie szacun najlepszy bastian
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciekawa produkcja trójmiejska uczy i ....zobaczcie sami warto....

Ciekawa interpretacja zachowań młodzieży... w dzisiejszym życiu codziennym przedstawionych w formie musicalu przez trójmiejskie grupy młodych zdolnych ludzi z pasja nauki i poznawania poprzez teatr....polecam wychowawcom jako materiał do dyskusji na lekcjach wychowawczych....
Spektakl przygotowany....przez aktorów młodzież StowarzyszeniaTeatralnego....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

c

dla mnie nie było to aż takie fajne

A może jakieś konstruktywne uwagi?

byś podał. Co Ci się podobało, a co nie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

to jubileusz 10 lat na scenie !!!

10 LAT pracy z dziećmi z tak wielkim zaangażowaniem i poświeceniem , moje gratulacje.To był piekny okres ,wiele wzruszeń i wiele pozytywnej energii szkoda tylko,że miasto gdańsk was
nie zauważa...udanego dzis wieczoru jubileuszowego ----pozdrawiam

Inne tematy z forum Kultura

Francja Elegancja (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Francja Elegancja . "Francja Elegancja" Koncert przebojów muzyki...

To tylko botoks (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: To tylko botoks . "To tylko botoks" Wyobraź sobie, że chcesz dokonać...

Tydzień, nie dłużej... (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Tydzień, nie dłużej... . Teatr Kwadrat w Warszawie Tydzień, nie dłużej......

do góry