Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kamila - ocena Serdecznie polecam ten optyk! Jeżdżę do Pani doktor od dziecka i wszystkie...
~Kamila
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 14 marca 2026

Beata Górska - ocena Badam wzrok u Pani doktor Gotalskiej od samego początku i jestem bardzo...
~Beata Górska
-

Beata Górska - ocena Jestem bardzo zadowolona z wizyt w salonie optycznym Visus. Chodzę tam już od...
~Beata Górska
-

EK - ocena Jestem wieloletnim pacjentem poradni okulistycznej VISUS i oceniam ją...
~EK
-

dodano: 13 marca 2026

Edwin - ocena Ogromny wybór oprawek na każdą kieszeń + doskonała obsługa. polecam !
~Edwin
-

Gosia - ocena Pani doktor Elżbieta Gotalska, której jestem stałą pacjentką, to bardzo...
~Gosia
-

Małgosia - ocena Od lat cała nasza rodzina od przedszkolaków po seniorów korzysta z usług...
~Małgosia
-

Damazy - ocena Bardzo polecam. Przyjemna obsługa, duży asortyment i profesjonalne doradztwo.
~Damazy
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Mariola - ocena Fachowa obsługa, badania na najwyższym poziomie
~Mariola
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Anna Opiela - ocena Najlepsi w 3mieście!!! Z całego serca polecam salon optyczny Visus....
~Anna Opiela
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Gerard - ocena Wyjątkowo dobrze urządzone, stałe rozwijające się, salony optyczne wyposażone...
~Gerard
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Gerard - ocena Wyjątkowo profesjonalni specjaliści z empatycznym i życzliwym podejściem do...
~Gerard
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Julia - ocena Bardzo prfesjonalne i dokladne badanie okulistyczne. Wybor oprawek i okularow...
~Julia
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Jadwiga - ocena Usługa zrealizowana bardzo szybko,zgodnie z ustalonym terminem. Informację o...
~Jadwiga
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 17 stycznia 2026

Joanna - ocena Fantastyczne miejsce u specjaliści na najwyższym poziomie. Decyzja o...
~Joanna
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 20 listopada 2025

Weronika Bober - ocena Bardzo profesjonalnie wykonany zabieg mila obsluga
~Weronika Bober
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 14 listopada 2025

Weronika - ocena Z całego serca pragnę podziękować całemu zespołowi Kliniki Okulistyki UCK w...
~Weronika
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 13 listopada 2025

Ola - ocena Byłam na wizycie z polecenia i jestem bardzo zadowolona. pani doktor była...
~Ola
-

dodano: 6 listopada 2025

Maria Muszyńska - ocena Rewelacja. Jestem zachwycona. Miło, profesjonalnie i kompleksowo. Bardzo...
~Maria Muszyńska
-

dodano: 6 listopada 2025

Anita - ocena Klinika godna polecenia. Bardzo profesjonalna i przemiła obsługa, nowoczesna...
~Anita
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 8 października 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
632

541

wątków

do góry