Żyrafa to miejsce, które polecałam setkom rodzin rekrutujących swoje dzieci do tego przedszkolaŻyrafa to też miejsce, które wybrałam dla swojego dziecka. I które wybieram kolejny raz, z całej oferty trójmiejskich placówek wybierając Żyrafową zerówkę. Nie wybieram dla angielskiego, szachów, hiszpańskiego czy innych akrobacji wysoce rozwijających i mających zagwarantować jej świetlaną przyszłość. Wybieram Żyrafę dla ludzi, z którymi można rozmawiać, którzy wysłuchają w potrzebie, którzy odbiorą telefon wieczorem w piątek, którzy pochylą się nad każdym zgłoszonym tematem, z którymi można się zgadzać i nie zgadzać jednocześnie, którzy zrobią kanapkę z masłem, wyślą zdjęcie po trudnym poranku w szatni i którzy mają wizję edukacji i bycia z przedszkolakami. Wybieram Żyrafę dla innych rodzin, które spotykam w szatni, dla dzieci, które stają się pierwszymi przyjaciółmi mojej córki. Wybieram Żyrafę jako miejsce bezpieczne i otwarte na to, jakie moje dziecko aktualnie jest i wspierające je w tym, jakie może być. Wybieram Żyrafę, bo jest w niej Magda, która nigdy się nie podda i zawsze będzie szukać szukać i szukać nowych pomysłów, inspiracji, dróg rozwoju! Dziękuję i polecam!