Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Dość szybko znaleźli kupca na moje mieszkanie. Plus, że sami pokazywali...
~Janina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 marca 2019

sprzedaż mieszkania wątek zamknięty Bardzo rzetelna realizacja umowy pośrednictwa, z dużą wiedzą w materii...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 marca 2017

Professional & Knowledgeable - Highly recommended wątek zamknięty I was very impressed with Pani Joanna's work. She is very knowledgeable and...
~real
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 marca 2017

SZYBKO wątek zamknięty To biuro poznałem dzięki targom nieruchomości na ergo arenie. Wcześniej o...
~mkosz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 marca 2015

Bardzo ok wątek zamknięty Obsługa w biurze bardzo profesjonalna. Cena usług przystępna. Szybko znalazł...
~A.S
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 lutego 2015

Pełen profesjonalizm i merytoryczna pomoc wątek zamknięty Trafiłam do tej kancelarii z polecenia koleżanki, której rodzina od wielu lat...
~zosia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 stycznia 2014

Kompleksowa pomoc przy sprzedaży nieruchomości wątek zamknięty Nowoczesna firma, która najpierw zajęła się sprawami prawnymi i podatkowymi,...
~Jacek
-

dodano: 25 lipca 2013

Zadowolona z usługi :) wątek zamknięty Sprzedawałam w Kancelarii Olak mieszkanie. Klient znalazł się w miarę szybko,...
~Maja
-

dodano: 24 czerwca 2013

profesjonalnie i życzliwie wątek zamknięty Skorzystałam z usług kancelarii Olak z polecenia znajomej. Był to dobry...
~Agata
-

dodano: 20 marca 2013

Warto korzystać z obsługi profesjonalistów wątek zamknięty Bardzo profesjonalne Panie z dużą wiedzą i doświadczeniem. Polecam :)
~Michał Myszka
1

dodano: 19 kwietnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry