Widok
Oldtimer na przejażdzkę.
Witam. Mój mąż interesuje się starymi samochodami. Czy gdzieś na terenie trójmiasta mogłabym załatwić np przejażdzkę takim samochodem? Chodzi mi o 30 min-1h gdzie np mógłby poprowadzić takie auto. Chodzi mi o prezent. A może ktoś prywatny ma w garażu jakieś autko i by chciał w ten sposób dorobić. Mamy w garażu e30 który mąż sobie kupił właśnie do dłubania, wszystko musi być oryginalne itd. Pomyślałam, że by się ucieszył np przejażdzką jakimś starszym modelem bmw. Tylko nie jakimś poprzerabianym bo takich nie lubi. Może ktoś pomoże?
Jeśli masz konto na Facebook'u to możesz wpisać w wyszukiwarkę "YOUNGTIMERS Trójmiasto" - tam jest sporo pasjonatów własnie starszych aut. Co prawda większość jest zbliżona rocznikowo i technologicznie do e30, ale jest też kilka fajnych starszych aut, może któryś właściciel się zgłosi ;-)
O ile mąż nie należy do tej grupy bo wtedy łatwo spalić prezent ;)
O ile mąż nie należy do tej grupy bo wtedy łatwo spalić prezent ;)
Hm w takim razie jeśli tam napiszesz na tablicy no to mąż się na bank dowie ;-)
Za to wiem kto posiada klasyczną Wołgę ;-)
http://www.auto-doslubu.com/samochod/1711/wolga-24-73-mercedes-w123-77-skoda-superb-09
Właściel ma ksywę, Pepez. Po wpisaniu na facebooku Piotr Pepez powinien wyskoczyć jego profil :) No i na stronce powyżej jest też podany numer kontaktowy, chyba bezpośrednio do właściciela :)
Za to wiem kto posiada klasyczną Wołgę ;-)
http://www.auto-doslubu.com/samochod/1711/wolga-24-73-mercedes-w123-77-skoda-superb-09
Właściel ma ksywę, Pepez. Po wpisaniu na facebooku Piotr Pepez powinien wyskoczyć jego profil :) No i na stronce powyżej jest też podany numer kontaktowy, chyba bezpośrednio do właściciela :)
Na pewno można się dogadać, miałem okazje spotkać kiedyś właściciela na zlocie zabytkowych aut i jest na prawdę w porządku więc co do ceny i prowadzenia auta można na pewno się dogadać.
Co do tej strony na FB to można spróbować napisać wiadomość, wtedy dostanie ją administrator, a ten może dysponować jakimiś ciekawymi kontaktami :)
Pozdrawiam i powodzenia
Co do tej strony na FB to można spróbować napisać wiadomość, wtedy dostanie ją administrator, a ten może dysponować jakimiś ciekawymi kontaktami :)
Pozdrawiam i powodzenia