Widok

Olivia Business Centre - Impel Pracownik Ochrony

Olivia Business Centre Oliwa Temat dostępny też na forum:
Witam pracował/ pracuje ktoś na tym obiekcie jako pracownik ochrony ...?? Co należy do obowiązków pracownika ochrony ? jaka atmosfera i sytuacja z ustalaniem grafiku ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak ja pracowałem,atmosfera do d*py,robota do d*py i kasa do d*py a obowiązków tyle że nie ma czasu nawet spokojnie zjeść a co do grafiku to straszna tragedia bo i tak do ciebie dzwonią jak masz wolne np. 05.00 lub 06.00 rano
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak się komu nie chcę robić to wszędzie mu źle...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
tam od początku istnienia tego biurowca nie ma stałej załogi, na okrągło jest zapotrzebowanie .. No chyba że otworzyli kolejny,kolejny , kolejny Olivia Business Centre :) )))))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Słyszałem, że mają wybudować kolejne 2 biurowce pod inną nazwą. Tak wynikało z wywiadu przeprowadzonego z prezesem zarządu Olivia Business Centre z redaktorem trojmiasto.tv O ile to się potwierdzi firma Impel (o ile wygra przetarg) będzie miała więc co robić, ech...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Oj coś się tu mścimy za to że krążą coś robić?
Jak nie chcesz nic robić to idź na bezrobocie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chlopie jest tyle procedur do ogarniecia,ze szkoda gadac, masz jeszcze obowiazkowe szkolenie 15godz z gosciem D.S- nawet spoko, ale na obiekcie klimat pozal sie Boze.Jeden drugiego podpierd....?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Wypożyczalnia samochodów-wasze doświadczenia z takiej pracy? (10 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Czy ktoś z was pracował w wypożyczalni samochodów i może podzielić się...

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry