Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tragedia, nie polecam wątek zamknięty Jednym słowem bród jeśli chodzi o domki dla 4 osób. Z obrzydzeniem wchodzi...
~Iwona
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2017

Piękne miejsce wątek zamknięty Dla mnie miejsce naprawdę zrobiło ogromne wrażenie- cisza, spokój i właśnie...
~Adam
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2017

Wielkie rozczarowanie wątek zamknięty W domku całorocznym brud. Rzekome dwie sypialnie to w rzeczywistosci jedna...
~Alina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 maja 2017

Za..... ste miejsce. Dla niewybrednych jak znalazł. wątek zamknięty Długo szukałem ale w końcu znalazłem ośrodek odpowiadający mojej rodzinie....
~Tadeusz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2016

Niechlujstwo wątek zamknięty Ośrodek z ogromnym potencjalem w przepieknym miejscu. Niestety bardzo...
~Ania
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2016

Polecam wątek zamknięty Ośrodek położony w bardzo fajnym miejscu,cisza,spokój i relaks,a właśnie tego...
~Adam
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2016

SUPER WAKACJE/OBÓZ DLA DZIECI wątek zamknięty Moje dzieci brały w tym roku po raz pierwszy udział w obozie. trochę byłam...
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2016

Polecam zdecydowanie - fajnie,rekomenduję wątek zamknięty Zdecydowanie polecam Omegę jako miejsce dla ludzi którzy chcą odpocząć,...
~Marek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 maja 2016

Ekstra w super cenie wątek zamknięty POLECAM! Bardzo ładny, zadbany ośrodek nad jeziorem blisko lasu dający...
~Jakub
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2014

godne polecenia wątek zamknięty świetna lokalizacja, wysoki standard domków i przystępna cena. Polecam! :)
~mm
-

Niezapomniany wyjazd wątek zamknięty Ośrodek OMEGA jest świetnym miejscem do organizowania krótkich wyjazdów...
~Fan ośrodka OMEGA
-

Wspaniały ośrodek! wątek zamknięty Polecam ośrodek Omega na wyjazdy studenckie, kolonie, obozy - wspaniała...
~MArcin144
-

piękny ośrodek wątek zamknięty Spędzilismy w tym ośrodku super weekend z znajomymi. Piękna okolica, super...
~Michał
-

Fantastyczy ośrodek! wątek zamknięty Ostatni weekend spędziliśmy ze znajomymi w Omedze, świetny ośrodek warty...
~Natalia
-

Omega wątek zamknięty Super ośrodek!
~Kuba
-

suuuuper wątek zamknięty Po początkowy małych komplikacjach ośrodek okazał się strzałem w...
~unia
1

dodano: 12 sierpnia 2013

polecam wątek zamknięty fajny ośrodek nad jeziorem domki nowe super jedzenie spoko byle by pogoda...
~marek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 września 2013

Nie drogo, miło i sympatycznie. wątek zamknięty Fajne miejsce, śliczne jeziorko, obsługa bardzo sympatyczna. Faktem jest, że...
~Gosia
-

dodano: 19 sierpnia 2013

Polecam... wątek zamknięty Park linowy, który od razu polubiły moje dzieci...
~Maja
-

dodano: 7 sierpnia 2013

jan - opinia wątek zamknięty NIE POLECAM! Stare domki to ruina. Pan M. bardzo opryskliwy, za takie...
~jan
-

dodano: 6 sierpnia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry