Widok
Omijać szerokim łukiem
Wychodząc z tego salonu mało się nie poryczałam ze złości. Zapuszczałam włosy długi czas, by zrobić tylko delikatne refleksy i już nie katować ich po całości farbą. Fryzjerki w tym salonie jednak wiedzą lepiej co dla mnie lepsze i tak wyszłam z niego z żółto-pomarańczową, do niczego nie podobną, spaloną kupą siana na głowie.
Panie z salonu z szerokim uśmiechem wciskały mi, że wyglądam cudownie w tym zrudziałym kurczaku na głowie.
Odradzam ten salon, przykro mi, ale dawno nie trafiłam na takie amatorstwo(żadnych dyplomów na ścianach nie widziałam, obawiam się, że nie było czego powiesić).
O D R A D Z A M, no chyba że ktoś gustuje w paleniu włosów mocnym rozjaśniaczem i kolor żółto-pomarańczowy bliżej nieokreślony.
Panie z salonu z szerokim uśmiechem wciskały mi, że wyglądam cudownie w tym zrudziałym kurczaku na głowie.
Odradzam ten salon, przykro mi, ale dawno nie trafiłam na takie amatorstwo(żadnych dyplomów na ścianach nie widziałam, obawiam się, że nie było czego powiesić).
O D R A D Z A M, no chyba że ktoś gustuje w paleniu włosów mocnym rozjaśniaczem i kolor żółto-pomarańczowy bliżej nieokreślony.
Moja ocena
Salon piękności Lui
kategoria: Przedłużanie włosów
obsługa: 4
oferta: 3
jakość usług: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
2.4
* maksymalna ocena 6
Również nie moge polecić tego salonu
Ja akurat korzystalam z pedicure hybrydowy przez zakupiony kupon z grupona, Pani ktora wykonywała mi usługe cały czas narzekala że paznokcie mam za krótko obcięte... albo nie było w salonie rekawiczek jednorazowych- spowodowało to opóznienie i kolejna klientka która czekała na zabieg siedzac w poczekalni dostała pod nogi basenik żeby juz moczyła- w poczekalni- sic! Co to ma w ogóle być? Jak przychodzę do kosmetyczki to chce się zrelaksować a tam był istny bałagan, czułam sie jak nieproszony gość, niespominając już że sam pedicure też pozostawiał wiele do życzenia, sama sobie ladniej potrafie pomalować paznokcie :(
narzekala, czy dobrze radzila? bo jak sie za krotko obcina paznokcie to sie wrastaja...z tego co wiem . Ciekawosta jest to,ze przegladam fora restauracji i salonow i narzekaja tylko Ci z grupona, moze cos jest nie tak z tymi co kupuja na takich zakupach grupowych, nie maja co robic , siedza w sieci i wypisuja
Odradzam jeszcze raz!
Dopiero teraz przeczytałam dokładnie komentarze na temat tego salonu i wygląda na to ze ja nie jestem pierwszą niezadowoloną osobą!Jednej pani tak samo jak mnie wciskano ze jest ładny kolor a włosy zostały zniszczone!jak czytałam to więcej jest negatywnych komentarzy jak pozytywnych!Ja się dziwię że w takim dobrym punkcie miasta istnieje taki zakład!Z taką opryskliwą fryzjerką i z szefowa ,która nie zwraca uwagi na to co wyczynia ta ruda osoba!Ja tego nie mam zamiaru tak zostawic bo nikt nie ma prawa tak traktować drugiego człowieka!