Widok

Omijać z daleka

Nigdy w życiu nie byłem tak chamsko potraktowany i to wielokrotnie jak w tym salonie. Tak wielokrotnie bo po kupnie samochodu dopiero zaczynają się schody i stres, którego ludzie chcą uniknąć kupując nowy samochód. Kłamstwo i chamstwo, żeby opisać wszystko od początku nie starczy znaków.
Moja ocena
Auto-Postek kategoria: Salony samochodowe
obsługa: 1

oferta: 2

jakość usług: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy może się Pan ze mną skontaktować.
Citroen twierdzi, że nie jest stroną w tej sprawie a my (poszkodowani )staramy się zjednoczyć siły.
anczeczek@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widzę, że mi udało się rzutem na taśmę otrzymać auto. Początkowo myślałem, że sprzedawca ma mnie w nosie ze względu na zakup relatywnie taniego modelu, a tu taka historia wyszła.
Niewykluczone, że w moim przypadku pomogła skrajna natarczywość, oraz interwencje w każdym możliwym miejscu (łącznie z bankiem, w którym dostałem kredyt). Prześledziłem drogę auta poprzedzającą zjazd z lawety pod salonem i wydzwaniałem do wcześniejszych pośredników (weryfikowałem po prostu zapewnienia, że wcześniejszy pośrednik zwleka z przekazaniem dokumentów auta). Może to pomogło. Aha, akcję zacząłem od razu, jak minął termin przewidywanego odbioru samochodu. Na wszelki wypadek miałem również stały kontakt z prawnikiem.
W jaki sposób udało się Panu uzyskać wydanie auta? Czy interweniował Pan w Citroen Polska w Warszawie? My w ogólne nie mamy pojęcia co będzie z naszym samochodem. Czy mamy iść na policję, do gazety, radia?
no to powodzenia. Ja miałem nieprzyjemność bujania się z tymi zło......... przez 4 miesiące. A po takim "panu" jak Michał Postek to mój Dziadek na konia wsiadał. Współczuję
W autoryzowanym salonie Citroen Postek w Elblągu nabuliśmy nasz zakup życia- Citroen C4 Grand.Samochód był rzekomo gotowy do odbioru , więc wpłaciliśmy resztę pieniędzy. W dniu 21.04.2016r Citroen Polska skonfiskował wraz z innymi autami i nasze i rozwiązał współpracę z panem Postkiem . Szukamy innych poszkodowanych. Proszę o kontakt na forum.
do góry